14/02/11 - 13:50

Σταμάτησε γιατί δε θέλει να κοροϊδεύει

Εφυγε ο Παπαδόπουλος, έφυγε ο Κόμματος, έτοιμοι να την κάνουν οι Αμερικανοί του ΠΑΟΚ, έχουν προτάσεις οι παίκτες του Αμαρουσίου. Η Α1 περνάει τις χειρότερες μέρες στην ιστορία της και κάποιοι θέλουν να μείνουν τα πράγματα ως έχουν.

Σταμάτησε γιατί δε θέλει να κοροϊδεύει
36.726views 0shares

Μόνο που αυτό δεν βοηθάει σε τίποτα. Κακό κάνει. Εδώ ο Πρέντραγκ Ντρόμπνιακ αποφάσισε να σταματήσει το μπάσκετ. Καλύτερα από το να παίζει στον Ηρακλή.

Η επίσημη ενημέρωση από την ΚΑΕ ανέφερε: H Κ.Α.Ε. ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ με λύπη της ενημερώθηκε απ' τον καλαθοσφαιριστή της Πρέντραγκ Ντρόμπνιακ πως αποφάσισε να αποσυρθεί απ' την ενεργό δράση.
Τον ευχαριστεί για την προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται ό,τι καλύτερο σε όλα τα επίπεδα, σε ό,τι κι αν κάνει στη ζωή του.
 

Ο Πρέντραγκ Ντρόμπνιακ κοινοποιεί την παρακάτω δήλωση σχετικά με την αποχώρησή του:
"Με αυτήν μου την επιστολή θέλω να ανακοινώσω την αποχώρηση μου απο την ομάδα του ΗΡΑΚΛΗ αλλα και απο την ενεργό δράση. Δέν θέλω να κοροϊδεύω κανέναν. Ευχαριστώ την διοίκηση, τον προπονητή, τους συμπαίκτες μου και τον κόσμο για την συνεργασία. Ιδιαίτερα τους κ.κ. Γιώργο Γαλανό και Μάκη Σαρλή για τον τρόπο που μου φέρθηκαν. Δεν έχω κανένα παράπονο. Ο ΗΡΑΚΛΗΣ είναι μεγάλη ομάδα και εύχομαι να βρει τον δρόμο της.
 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ