Facebook Pixel Αρειανάρα από τις 19 Δεκεμβρίου
| 2011-02-15 15:46:00

Αρειανάρα από τις 19 Δεκεμβρίου

Αρειανάρα από τις 19 Δεκεμβρίου

Η μόνη κατηγορία που δε μπορεί να απευθύνει κάποιος στον Λευτέρη Σούμποτιτς είναι αυτή της «αφέλειας». Είναι πανέξυπνος και τετραπέρατος. Παρότι η ελληνική δεν είναι η μητρική γλώσσα του, τη χειρίζεται άψογα κι αυτό λέει πολλά.

Και για να λέμε και του στραβού του δίκιο, ο Σούμποτιτς είναι Αρειανός και γουστάρει… Ασχετα αν το …πουλάει περισσότερο απ΄όσο πρέπει. Κι όχι τώρα… Εδώ και πολύ καιρό… Οι μυημένοι facebookάκηδες είχαν πάρει είδηση εδώ και μήνες την τελευταία απόδειξη Αρειανοσύνης του Πίξι.

Σύμφωνα με τις ημερομηνίες που κρατά ο serverτου Facebook, ήταν 19 Δεκεμβρίου 2010 όταν ο Σούμποτιτς, με μία από τις γνωστές τακτικές του, «κόλλησε» το λογότυπο του Αρη στη φωτογραφία του προφίλ του, εκφράζοντας την πλήρη αφοσίωσή του στην ομάδα που τον έκανε γνωστό. Ηταν σαν να έλεγε… «Αρης είμαι… Προπονητή δεν έχετε… Πάρτε εμένα». Εκείνη την περίοδο μάλιστα, οι κίτρινοι δεν τα πήγαιναν και τόσο καλά… Λέτε να ήταν τυχαία η κίνηση;

Θέλουμε να είμαστε δίκαιο όμως… Από την πρώτη στιγμή που δημιούργησε το προφίλ του, ο Πίξι (πλην των ημερών που εργαζόταν ως προπονητές σε ομάδες) πάντα πόσταρε φωτογραφίες ή βίντεο από τις μεγάλες στιγμές που έζησε στον Αρη. Δεν το έκανε με τον Παναθηναϊκό, την ΑΕΚ, ή τον Πανιώνιο, όπου εργάστηκε. Μόνο για τον Αρη… Αλλά και πάλι βρε Πίξι μου… Ηταν υπερβολή!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags