Facebook Pixel «Έκανα ό,τι έπρεπε…»
| 2011-02-15 18:29:00

«Έκανα ό,τι έπρεπε…»

«Έκανα ό,τι έπρεπε…»

Παρά τις «επιθέσεις» από τους συμπατριώτες του, ο Ντούσαν Ίβκοβιτς επανέλαβε με δηλώσεις του, πως αποχώρησε την κατάλληλη στιγμή από την εθνική Σερβίας.
 

Ο κόουτς του Ολυμπιακού με συνέντευξη του στην «Novosti» ανέφερε: «Ήθελα χρόνο για να πάρω μια δύσκολη απόφαση. Δεν ξύπνησα ένα πρωί και αποφάσισα να φύγω. Είναι αποτέλεσμα της γενικότερης κατάστασης».

Σχετικά με την χρονική στιγμή που αποφάσισε να στείλει την επιστολή παραίτησης σχολίασε πως «θα μπορούσα να το κάνω πριν κλήρωση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος τον Ιανουάριο στην Ελβετία, αλλά ένιωσα ότι είχα μια ηθική υποχρέωση να περιμένω. Ο Ολυμπιακός βρίσκεται μια μέρα πριν από ένα σημαντικό παιχνίδι Ευρωλίγκας με την Βαλένθια και έχω στην ομάδα μου τρεις παίκτες (Τεόντοσιτς, Κέσελ, Ερτσεγκ), ενώ στους αντιπάλους είναι ο προπονητής ο Πέσιτς και έχει τον Σαβάνοβιτς. Σκέφτηκα πως θα αντιδρούσαν όταν θα ανακοίνωνα την απόφαση μου».

Και πρόσθεσε: «Έκανα ότι έπρεπε να κάνω. Κάποια πράγματα δεν μπορούν να περιμένουν. Μπροστά της έχει η ομάδα το Ευρωμπάσκετ στην Λιθουανία και θα μιλήσουμε αρκετά για αυτό. Σας υπενθυμίζω ότι ο βασικός στόχος είναι το Λονδίνο και οι Ολυμπιακοί αγώνες».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags