Facebook Pixel "Ακόμα και τα αστέρια είναι κοντά..."
| 2012-05-11 10:43:00

"Ακόμα και τα αστέρια είναι κοντά..."

"Ακόμα και τα αστέρια είναι κοντά..."

Tαξίδι στα αστέρια για να πάρει το έβδομο για χάρη του Παναθηναϊκού θέλει να κάνει ο Ρομέιν Σάτο. "Πήγαμε στην Κωνσταντινούπολη για να το πάρουμε".

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην εφημερίδα "Πράσινη":

"Είμαστε πανέτοιμοι! Ήρθαμε στο Final 4 με ένα και μοναδικό στόχο. Να παίξουμε για να υπερασπιστούμε τον τίτλο μας. Μέσα στη διάρκεια της χρονιάς χάσαμε δύο παιχνίδια από την ΤΣΣΚΑ. Αλλά εδώ είναι κάτι τελείως διαφορετικό. Είναι ένας ημιτελικός, είναι ένα Final 4 και δεν μπορούμε να σκεφτούμε αυτά που έγιναν στο παρελθόν.

Το μόνο που κάναμε είναι να διορθώσουμε τα λάθη που έγιναν, να τα δουλέψουμε και ένα πράγμα ξέρουμε όλοι: αν βγούμε στο γήπεδο και κάνουμε αυτά που μπορούμε, τότε είμαστε σίγουροι πως στο τέλος της ημέρας θα είμαστε ευτυχείς. Αντιμετωπίζουμε μια σπουδαία ομάδα, με εξαιρετικούς παίκτες που θέλουν το τρόπαιο, αλλά το ίδιο ισχύει και με εμάς".

Για την κατάσταση που βρίσκεται: "Αυτό που θέλω είναι να κάνω το καλύτερό μου για την ομάδα. Να ανταποκριθώ και να βοηθήσω την ομάδα μου. Το μόνο που θέλω και σκέφτομαι είναι να δώσω τα πάντα. Να κάνω ακριβώς αυτά που ζητά ο προπονητής μου και στο τέλος να βγούμε νικητές. Τίποτε άλλο δεν με νοιάζει. Δεν με πειράζει ποιος θα παίξει καλά. Θέλω να καταφέρουμε να υπερασπιστούμε τον τίτλο που πήραμε πέρυσι. Για αυτό είμαστε εδώ. Έχουμε δουλέψει σκληρά και περιμένουμε να δούμε τι θα συμβεί".

Για την πιθανή κατάκτηση του 7ου Ευρωπαϊκού από τον Παναθηναϊκό: "Για αυτό ήρθαμε, μακάρι να καταφέρουμε να πάμε πάλι προς στ' αστέρια. Είναι αξέχαστο το συναίσθημα και θέλω να το ζήσουμε ξανά".
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags