24/12/10 - 12:56

Πλήρωσε 300.000 ευρώ για ...κάλαντα!

Θύμα ληστείας έπεσε Χριστουγεννιάτικα ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς. Μια Πόρσε, διαμάντια, μετρητά και αρκετά αντικείμενα αξίας η λεία των ληστών.

Πλήρωσε 300.000 ευρώ για ...κάλαντα!
47.787views 0shares

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Δημοκρατία», ληστές διέρρηξαν το σπίτι του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στο Παλαιό Ψυχικό, με την... λεία τους να ανέρχεται συνολικά στις 300.000 ευρώ!

Το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, ο «Ζοτς» διασκέδαζε -εκτός οικείας- με φίλους του μετά το νικηφόρο αγώνα του Παναθηναϊκού με την Αρμάνι Μιλάνο, ενώ στο σπίτι του δεν βρισκόταν κανείς.

Στον προαύλιο χώρο του σπιτιού υπήρχε παρκαρισμένη μία Πόρσε (σ.σ τελευταίο μοντέλο την οποία είχε παραλάβει πρόσφατα και η αξία της οποίας ξεπερνά τις 200.000 ευρώ).

Οι ληστές, αφού παραβίασαν την πόρτα, αφαίρεσαν διαμάντια αξίας 50.000 ευρώ και μετρητά ύψους 45.000 ευρώ, ενώ κατάφεραν να βρουν τα κλειδιά του αυτοκινήτου, με αποτέλεσμα να διαφύγουν με αυτό....

Πάντως το αυτοκίνητο δεν είναι δύσκολο να βρεθεί καθώς δεν κυκλοφορούν πολλά στην Αθήνα.

Ο τεχνικός των πρωταθλήτών Ελλάδος κατείγγειλε άμεσα το περιστατικό στην αστυνομία, ενώ ενημέρωσε τους ανθρώπους της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, οι οποίοι έσπευσαν να βρεθούν κοντά του για να βοηθήσουν σε ο,τιδήποτε χρειαστεί.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ