Facebook Pixel «Περιμένουμε έναν ΠΑΟΚ επιθετικό»
Ποδόσφαιρο
| 2011-02-16 18:51:00

«Περιμένουμε έναν ΠΑΟΚ επιθετικό»

«Περιμένουμε έναν ΠΑΟΚ επιθετικό»

Να δει τον ΠΑΟΚ να παίζει επίθεση στην Τούμπα είπε, μεταξύ άλλων, ο προπονητής της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Λεονίντ Σλούτσκι, ενόψει του αυριανού αγώνα.

Για την καλή εικόνα της ΤΣΣΚΑ πριν τα Χριστούγεννα: «Είναι νωρίς ακόμα για να ξέρουμε. Είναι δύσκολο για μία ομάδα που προέρχεται από διακοπή. Θέλουμε το μίνιμουμ όσων κάναμε πριν τη διακοπή»

Για αυτά που έχει δει από τον ΠΑΟΚ: «Ανεξάρτητα από τα τελευταία σκορ του ΠΑΟΚ, περιμένουμε ένα πιο επιθετικό ΠΑΟΚ. Να τονίσει αυτό το πράγμα στην επίθεση».

Για το αν βολεύει τη ΤΣΣΚΑ να πάει το παιχνίδι στο ένα γκολ: «Κάθε ομάδα που βγαίνει στο γήπεδο έχει στόχο το καλύτερο αποτέλεσμα. Καμιά φορά ψάχνει τα γκολ και τη νίκη, καμιά φορά είσαι ικανοποιημένος και με την ισοπαλία. Κάθε ομάδα όμως παίζει για τη νίκη».

Για τα προβλήματα των τραυματισμών: «Ο Γκονζάλες και ο Σέκου δε θα παιξουν σίγουρα. Ο Χόντα και ο Βάγκνερ θα αποφασιστεί σήμερα αν θα παίξουν. Εχουμε αποδειξει ότι οι απουσίες σημαντικών παικτών δεν επηρεάζει και τόσο την οργάνωση της ομάδας».

Για την εμπειρία της ΤΣΣΚΑ από τέτοια παιχνίδια: «Κάθε παιχνίδι εντός έδρας δίνει προβάδισμα στον γηπεδούχο. Εχουμε παίξει σε όλα τα γήπεδα με κάθε είδους οπαδούς και δε θα μας επηρεάσει ότι και αν δούμε αύριο».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags