Facebook Pixel Δραματική έκκληση Δημητρέλου σε Νοτιά, Supporters
| 2012-05-22 17:18:00

Δραματική έκκληση Δημητρέλου σε Νοτιά, Supporters

Δραματική έκκληση Δημητρέλου σε Νοτιά, Supporters

2,5 εκατ. ευρώ ζήτησε με email από τον Νίκο Νοτιά ο πρόεδρος της ΑΕΚ για να πάρει η ομάδα φορολογική ενημερότητα και την αδειοδότηση.

Η κατάσταση στην ΑΕΚ είναι δραματική. Ο κίνδυνος να μην πάρει η ομάδα αδειοδότηση που αυτόματα θα σημαίνει αποκλεισμός από την Ευρώπη και άρση μεταγραφών και ανανεώσεις συμβολαίων για παίκτες που δεν είναι Έλληνες κάτω των 22 ετών, είναι πλέον προ των πυλών. Το μεγάλο πρόβλημα είναι η φορολογική ενημερότητα που δεν έχει η ΑΕΚ και γι' αυτό το λόγο ο Ανδρέας Δημητρέλος έχει κάνει δραματική έκκληση από την Παρασκευή προς τους Supporters και Νοτιά. Τους δύο μεγαλομετόχους της ΠΑΕ δηλαδή.

Με e-mail που τους έστειλε τους ενημέρωσε για την τραγική κατάσταση της ομάδας, για το γεγονός ότι κινδυνεύει να πτώχευση ζητώντας τους βοήθεια. Εξηγούσε πως χρειάζονται 2,5 εκατ. ευρώ άμεσα για την εφορία, εκ των οποίων το 1,25 εκατ. ευρώ είναι η απλήρωτη δόση του «44», και εκτός από αυτά να δωθούν 80.000 ευρώ για το απλήρωτο εδώ και 5 μήνες προσωπικό της ΠΑΕ, συν 150.000 ευρώ για ληξιπρόθεσμες οφειλές που υπάρχουν ως τις 31 Δεκεμβρίου του 2011. Με αυτά τα λεφτά η ΑΕΚ... σώνεται.

Αυτά τα λεφτά θέλει άμεσα η ΑΕΚ και τα ζήτησε ο Δημητρέλος από τους Νοτιάς και Supporters. Απάντηση από τον πρώτο δεν έχει πάρει 4 μέρες τώρα! Είναι χαρακτηριστικό πως ο Νίκος Νοτιάς είναι άφαντος και ακόμη δεν έχει ούτε εξουσιοδοτήσει άνθρωπό του για την αυριανή κρίσιμη Γ.Σ. της ΠΑΕ. Οι Supporters από την άλλη δεν μπορούν να συγκεντρώσουν όλο αυτό το ποσό. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν πως κάποιοι εξ αυτών απευθύνθηκαν στον Πέτρο Παππά ζητώντας βοήθεια, επειδή τώρα φαίνεται πως ανακάλυψαν το μεγάλο βάρος που πήραν στις πλάτες τους όταν δέχθηκαν τις μετοχές του.

ΠΗΓΗ: aek365.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags