Facebook Pixel ''Πάντα δίπλα στην ΑΕΚ οι Supporters''
| 2012-05-26 17:28:00

''Πάντα δίπλα στην ΑΕΚ οι Supporters''

''Πάντα δίπλα στην ΑΕΚ οι Supporters''

Οι Supporters θα βοηθούν πάντα την ΑΕΚ όπως τόνισε το μέλος το ΔΣ της ΠΑΕ, Ηλίας Μπρουσιανός.


Ο παράγοντας της Ένωσης παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Κιτρινόμαυρη Ώρα στην οποία μίλησε για την προσπάθεια των Supporters να δημιουργήσουν προπονητικό κέντρο για τις Ακαδημίες. Παράλληλα αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετώπισε το κλειστό κλαμπ οπαδών της ΑΕΚ, αλλά και σχολίασε την προσφορά του Παππά, του Νοτιά και του Σταύρου Αδαμίδη.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Ηλία Μπρουσιανού στην Κιτρινόμαυρη Ώρα:

«Οι δηλώσεις του αντιπρόεδρου της ΠΑΕ ΑΕΚ και του φίλου μου, Γιώργου Γρυσμπολάκη, πιθανώς να παρερμηνεύτηκαν από τα Μέσα. Εμείς, ως Supporters έχουμε αναλάβει ένα πλάνο που αφορά τις Ακαδημίες. Στόχος μας είναι να χτίσουμε ένα προπονητικό κέντρο που θα φιλοξενήσει το… μέλλον της ομάδας μας κι επίσης θα είναι ικανό να στεγάσει κάποια από τα τμήματα της Ερασιτεχνικής. Το πρότζεκτ αυτό, ξεπερνάει τις 500.000 ευρώ και μακάρι να είχαμε τη δυνατότητα για περαιτέρω οικονομική ενίσχυση. Οι υπάρχουσες συνθήκες (πολιτική και οικονομική αστάθεια) το καθιστούν εξαιρετικά δύσκολο. Πρόσφατα, μαζέψαμε 250.000, ενώ φτάσαμε να έχουμε άλλες 900.000 και συγκεντρωτικά με όλα τα χρόνια της ύπαρξής μας έχουμε βάλει γύρω στα 2,5 εκατ. Ευρώ», δήλωσε αρχικά ο Μπρουσιανός για την πρόταση του Γιώργου Γρυσμπολάκη, η οποία όπως τόνισε παρερμηνεύτηκε από τα Μέσα.

«Μας πολέμησαν εκ των έσω»

Ερωτηθείς για το αν θεωρεί το έργο των Supporters, αυτά τα πέντε χρόνια πετυχημένο. Ο κ. Μπρουσιανός δεν κρύφτηκε πίσω από τις λέξεις, αναφέροντας πως οι Supporters θα μπορούσαν να δείξουν πολύ περισσότερα πράγματα, εάν δεν είχαν να αντιμετωπίσουν την πίεση χρόνου και τον πόλεμο που τους έγινε εκ των έσω: «Απ’ αυτά που έχω πει παραπάνω νομίζω πως στο μέτρο του δυνατού λίγο πολύ η προσπάθειά μας μπορεί να θεωρηθεί πετυχημένη. Μπορούσαμε βέβαια να πάμε πολύ καλύτερα εάν δεν είχαμε κάνει κάποια λάθη, κυρίως επικοινωνιακού τύπου. Επίσης, λόγω των πολλών προβλημάτων που έπεσαν το ένα μετά το άλλο, η έλλειψη χρόνου, σαφώς και αποτέλεσε τροχοπέδη για την υλοποιήσει του πλάνου μας. Το κυριότερο όμως σε αυτή την υπόθεση είναι άλλο... Δεχτήκαμε έναν ανελέητο πόλεμο που προήλθε εκ των έσω από “AEKτζήδες”. Μάλιστα, μπορώ να σας θυμίσω και ένα τρανταχτό παράδειγμα αυτού του πολέμου που σας ανέφερα. Συγκεκριμένα, την καταγγελία που μας έκαναν κάποιοι “AEKτζήδες” στην επιτροπή κεφαλαιαγοράς, πράγμα που μας έβαλε ένα τεράστιο εμπόδιο στο έργο μας».

«Θα σταθούμε δίπλα στην ομάδα!»

Το τρίτο ερώτημα της συνέντευξης ήταν σχετικό με το ρόλο που θα έχουν οι Supporters στην ΑΕΚ, τη νέα χρονιά η οποία με τα μέχρι στιγμής δεδομένα προβλέπεται πως θα είναι εξαιρετικά δύσκολη για την Ένωση. Ο Ηλίας Μπρουσιανός με γνώμονα το συναίσθημα, δίνοντας μία λακωνική απάντηση υπογράμμισε πως η κίνηση των Supporters δεν θα πάψει να στηρίζει την ομάδα από το οποιοδήποτε μετερίζι: «Θεωρώ πως έχω ήδη απαντήσει στο ερώτημά σας. Θα είμαστε δίπλα στην ομάδα από οποιοδήποτε μετερίζι και αυτό, πάντα, χωρίς να επιζητάμε κανένα αντάλλαγμα γι’ αυτό».

«Ο Παππάς και ο Νοτιάς έχουν βάλει τρελά λεφτά στην ΠΑΕ»

Επιστρέφοντας εκ νέου στο ερώτημα σχετικά με την πρόταση των 500.000 του κ. Γρυσμπολάκη κι για τον αν αυτή αποτελεί μέτρο πίεσης προς τους Παππά και Νοτιά. Στην απάντησή του, ο Ηλίας Μπρουσιανός τόνισε πως οι κ.κ. Νοτιάς και Παππάς έχουν ήδη προσφέρει στην ΠΑΕ ΑΕΚ… τρελά λεφτά και είναι εξαιρετικά δύσκολο να τους πείσεις να το ξανακάνουν με… παρακαλείτο: «Δεν νομίζω προσωπικά ότι μπορεί να ασκηθεί καμία είδους πίεση. Όσο μπορούσαμε, εμείς η διοίκηση, ο κόσμος και τα ΜΜΕ πιέσαμε. Οι άνθρωποι έχουν βάλει… τρελά χρήματα στην εταιρία και κάπου στην πορεία για τους δικούς τους λόγους δεν επιθυμούν να συνεχίσουν να βάζουν. Βέβαια, ο κ. Νοτιάς μέσω του προπονητικού κέντρου συνεχίζει να χρηματοδοτεί μια και δεν παίρνει κανένα… ενοίκιο, ενώ έχει αναλάβει τα πάντα γύρω από τα γραφειοκρατικά θέματα που αφορούν την έδρα μας στα Σπάτα. Όσον αφορά τον κ. Παππά, χωρίς να είναι τυπικά μεγαλομέτοχος, έβαλε από τον Ιούνιο και μετά 2.800.000 ευρώ. Μακάρι, βέβαια, να είχαν το μεράκι, το πείσμα και τη θέληση να είναι πιο ενεργοί. Θα ήταν ευτύχημα για την ομάδα μας, αλλά… ». Ενώ για το θέμα αν υπάρχει εναλλακτικό πλάνο, ώστε η ομάδα να εξασφαλίσει την αδειοδότηση είπε: «Υπάρχουν διαρκείς προσπάθειες τόσο από τον πρόεδρο, Ανδρέα Δημητρέλο όσο και από τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ για την εξεύρεση μίας βιώσιμης λύσης. Παράλληλα, ας μην ξεχνάμε και τον Ντέμη Νικολαΐδη που συνεχίζει να προσπαθεί για το καλύτερο δυνατό. »

«Να ανταποκριθεί ο κόσμος στο κάλεσμα για τα διαρκείας»

Πολύ σύντομα η διοίκηση της ΑΕΚ σκοπεύει να βγάλει στην κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας της νέας σεζόν. Ο κ. Μπρουσιανός, τοποθετήθηκε στο σχετικό ερώτημα, αναφέροντας πως τα εισιτήρια λόγω των τιμών τους θα είναι προσιτά στον κόσμο: «Ο κόσμος θα ανταποκριθεί! Ιδίως όταν οι τιμές είναι προσιτές για το βαλάντιό του. Γνωρίζουμε τι συμβαίνει γύρω μας και θα προσπαθήσουμε τα διαρκείας να είναι όσο φθηνότερα γίνεται».

«Ο κόσμος δεν έρχεται για τους παικταράδες στο γήπεδο»

Με τον κίνδυνο της μη αδειοδότησης από την ΕΠΟ, η ΑΕΚ μπορεί από τη μια στιγμή στην άλλη να μην μπορεί να πραγματοποιήσει καμία μεταγραφή ποδοσφαιριστή που η ηλικία του θα ξεπερνά τα 22έτη. Ο κ. Μπρουσιανός απαντώντας με καθαρά οπαδικό πνεύμα, δήλωσε: «Δηλαδή, για να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο και να χαρεί και να βοηθήσει είναι απαραίτητο να δει τους παικταράδες; Αν δει μία ομάδα από ταλαντούχους παίκτες, Έλληνες δεν θελήσει να στηρίξει το σύλλογο; Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να κάνουμε το βήμα παραπάνω και στο άμεσο μέλλον να χτίσουμε ένα πιο ανταγωνιστικό σύνολο που απαιτεί μεγαλύτερες οικονομικές καταβολές».

«Αδίκησε τον εαυτό του ο Αδαμίδης»

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα έχει ξεσπάσει το σκάνδαλο με τον καταδικάσιμο φυλάκισης του Σταύρου Αδαμίδη σε επτά μήνες φυλάκισης, λόγω των χρεών της Empire Α.Ε. Ποια η άποψη του Ηλία Μπρουσιανού για την υπόθεση που ταλανίζει τον πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ; «Πιστεύω ότι ο Αδαμίδης αδίκησε τον εαυτό του, επιλέγοντας αντί να πληρώσει υποχρεώσεις της ομάδας σε Εφορία και Δημόσιο να καλύψει μέρος των οφειλών προς τους παίκτες, με όλες τις συνέπειες».

«Υπάρχει πρόταση από τους Κινέζους»

«Κλείνοντας» την ενδιαφέρουσα συζήτηση με τον Ηλία Μπρουσιανό, τον ρωτήσαμε να μας αναφέρει τι συμβαίνει με το μείζον θέμα της ανέγερσης γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια: «Υπάρχει το ενδιαφέρον των Κινέζων. Θέλω να πιστεύω, επειδή η ΑΕΚ είναι η μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας κι όχι μόνο! Γιατί οι ομάδες δεν είναι μόνο … τίτλοι και διακρίσεις, αλλά καίριο αποτέλεσμα της ιστορίας και του κόσμου, ότι σύντομα θα βρεθεί η λύση».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags