Facebook Pixel Τον προσγειώνει ανώμαλα!
| 2011-02-17 19:22:00

Τον προσγειώνει ανώμαλα!

Τον προσγειώνει ανώμαλα!

Τα έχει πάρει ο Μανόλο Χιμένεθ με τον Κώστα Μανωλά, θεωρεί πως έχει καβαλήσει από το καλάμι και ετοιμάζεται να τον προσγειώσει αφήνοντάς τον εκτός 11άδας στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

Σας το έχουμε γράψει πολλές φορές τώρα τελευταία για την συμπεριφορά του Κώστα Μανωλά, ο οποίος δείχνει να ...την έχει δει. Αυτό φάνηκε, όχι μόνο στο περιστατικό με τα μπινελίκια μπροστά στους φιλάθλους της ομάδας (για ένα αυτοκίνητο που τον έκλεισε), αλλά και στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, όπου την είπε στον Δέλλα!

Ο Μανόλο Χιμένεθ έχει πάρει χαμπάρι τι γίνεται με τον μικρό και ετοιμάζεται να προβεί σε δραστικές λύσεις προκειμένου να τον προσγειώσει! Ουσιαστικά ο Ισπανός καλό θέλει να του κάνει, γιατί είναι σίγουρο ότι αν ο 20χρονος στόπερ την ψωνίσει σε αυτήν την ηλικία, θα έχει αντίκτυπο στην καριέρα του!

Γι’ αυτό ο τεχνικός της ΑΕΚ, όπως σας είχε ενημερώσει με σχετικό ρεπορτάζ ο sportdog, σκοπεύει να τον κρατήσει στον πάγκο στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο, προκειμένου να τον προσγειώσει! Έτσι το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα είναι δύο εκ των Νασούτι, Ματέος, Δέλλα.

Λέτε να έρθει στα ίσια του ο Κωστάκης με αυτήν την κίνηση;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags