Facebook Pixel Δώστε και… σώστε τον Ολυμπιακό!
| 2011-02-17 19:26:00

Δώστε και… σώστε τον Ολυμπιακό!

Δώστε και… σώστε τον Ολυμπιακό!

Τον τρόπο σωτηρίας του Ερασιτέχνη παρουσίασε ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π Νίκος Καραχάλιος, σε εκδήλωση που παρουσιάστηκε στην αίθουσα «Αχιλλέας Γραμματικόπουλος» του Σταδίου Καραϊσκάκη.
 

Με την έναρξη της διαδικασίας, ο αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη, Νίκος Καραχάλιος, παρουσίασε από το βήμα την καμπάνια ενίσχυσης του συλλόγου μέσω sms. Εν συνεχεία, παρουσιάστηκε το σήμα της καμπάνιας με τον αριθμό 54080. Όσοι επιθυμούν να βοηθήσουν τον Ερασιτέχνη, μπορούν να ενημερωθούν σχετικά από την ιστοσελίδα redpeople.gr.

Εκτός από την καμπάνια για τα «ερυθρόλευκα» SMS, ο Καραχάλιος αποκάλυψε πως θα υπάρχουν και εναλλακτικοί τρόποι για τους φίλους της ομάδας να βοηθήσουν τον αγαπημένο τους σύλλογο, όπως μέσω υπηρεσιών internet, τηλεφωνικών υπηρεσιών κ.α, με σκοπό να δημιουργηθεί η «κοινότητα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού».

Επίσης, ο κύριος Καραχάλιος επανέλαβε πως θα υπάρξει φιλικός αγώνας μεταξύ all stars του Ολυμπιακού κόντρα στην ομάδα του Ερυθρού Αστέρα, όπως και άλλες εκδηλώσεις.

«Είμαι σίγουρος ότι το πλάνο, που ετοιμάζουμε, θα πετύχει, γιατί είμαστε Ολυμπαικός και ο κόσμος μας ακολουθεί παντού» τόνισε χαρακτηριστικά ο αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags