17/02/11 - 23:00

«Φλερτάρει» με Ιταλία ο Κυργιάκος

Με μια καλή πρόταση από ιταλική ομάδα ο Σωτήρης Κυργιάκος δεν θα είχε πρόβλημα να φύγει από τη Λίβερπουλ το καλοκαίρι.

«Φλερτάρει» με Ιταλία ο Κυργιάκος
29.523views 0shares

«Το συμβόλαιο του παίκτη λήγει το καλοκαίρι του 2011, αλλά υπάρχει πρόβλεψη αυτόματης ανανέωσης για έναν ακόμα χρόνο αν συμπληρωθούν 22 συμμετοχές (σ.σ. ο Κυργιάκος "έπιασε" αυτό το όριο). Παρ' όλα αυτά, ο Σωτήρης θα ήθελε να φύγει από τη Λίβερπουλ αν υπάρχει μια καλή ιταλική ομάδα», τόνισε αρχικά ο Αντώνης Αποστολόπουλος στο Calciomercatoweb.

Αναφορικά με το αν υπάρχει όντως ενδιαφέρον της Γιουβέντους ή κάποιων άλλων ιταλικών ομάδων: «Για τη Γιουβέντους; Μπορώ να πω μόνο ότι αυτά είναι φήμες. Πριν από τρία ή τέσσερα χρόνια είχαμε επαφές με την Τζένοα. Τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο είχα μιλήσει με τέσσερις-πέντε ιταλικές ομάδες που είχαν δείξει ενδιαφέρον για τον παίκτη, αλλά η αγορά του Ιανουαρίου είναι δύσκολη, ειδικά για αμυντικούς. Δεν θέλω να πω ονόματα, αλλά οι ομάδες είναι από τη μέση του πίνακα και πάνω.

Ο Κυργιάκος κοιτάει μόνο υψηλού επιπέδου ομάδες. Όχι απαραίτητα βαθμολογικά αλλά και ως ειδικό βάρος. Κάτα τη γνώμη μου, αν φύγει από τη Λίβερπουλ, θα το κάνει για την Ιταλία ή για να επιστρέψει στη Γερμανία», κατέληξε ο ατζέντης του Έλληνα αμυντικού, δείχνοντας ξεκάθαρα πως ο Κυργιάκος ψάχνεται για αλλαγή περιβάλλοντος...

Πηγή: gazzetta.gr
 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ