Facebook Pixel «Ήταν όλα ψέματα!»
| 2011-02-18 15:06:00

«Ήταν όλα ψέματα!»

«Ήταν όλα ψέματα!»

Σε πλήρη διάψευση όλων όσων είδαν το φως της δημοσιότητας στον ιταλικό Τύπο προχώρησε ο Αντώνης Αποστολόπουλος, αναφορικά με δηλώσεις που φέρεται να είχε κάνει για Κυργιάκο, Τζόρβα και Βύντρα.

Ο Έλληνας ατζέντης σχολίασε ότι απλώς είχε μία συνομιλία με Ιταλό δημοσιογράφο και δεν του παραχώρησε συνέντευξη. Πολύ περισσότερο όλα όσα φέρεται να του είπε.

«Διαψεύδω κατηγορηματικά τα όσα γράφτηκαν και μετέπειτα μεταφράστηκαν στον ελληνικό Τύπο για υποτιθέμενη συνέντευξή μου σε ιταλική ιστοσελίδα, όπου φέρεται ότι μίλησα για τους ποδοσφαιριστές Αλέξανδρο Τζόρβα, Λουκά Βύντρα και Σωτήρη Κυργιάκο, τον οποίο μάλιστα ουδέποτε εκπροσώπησα ή εκπροσωπώ.

Στην πραγματικότητα, Ιταλός δημοσιογράφος με πήρε τηλέφωνο ζητώντας μου μια πληροφορία για το αν γνωρίζω πότε λήγει το συμβόλαιο του Κυργιάκου με τη Λίβερπουλ και του Βύντρα με τον Παναθηναϊκό και αν ήξερα να του πω κάποιες περαιτέρω πληροφορίες, όπως συχνά με ρωτούν για αρκετούς Έλληνες ποδοσφαιριστές.

Με έκπληξη διαπίστωσα ότι αυτός ο ενός λεπτού διάλογος-τον οποίο μάλιστα διέκοψα λόγω φόρτου εργασίας-έγινε συνέντευξη, την οποία πολλά μέσα αναπαρήγαγαν κάνοντας μάλιστα λάθος στη μετάφραση του ήδη ψευδούς ιταλικού κειμένου», σχολίασε μέσω του sportfm.gr ο Α. Αποστολόπουλος.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags