Facebook Pixel «Όνειρο να πάω στον Ολυμπιακό…»
| 2011-02-18 18:46:00

«Όνειρο να πάω στον Ολυμπιακό…»

«Όνειρο να πάω στον Ολυμπιακό…»

Ο Βάσλαβ Σβέρκος δεν ξαφνιάστηκε όταν ρωτήθηκε για τα… σενάρια που θέλουν τον Ολυμπιακό να έχει εμπλακεί στον  δανεισμό του στον Πανιώνιο και σε δηλώσεις του ανέφερε, πως ένα από τα όνειρά του είναι να παίξει στους «ερυθρολεύκους».

Ο διεθνής Τσέχος επιθετικός των «κυανέρυθρων» σε τηλεοπτική του συνέντευξη τόνισε πως θέλει να μείνει στην ομάδα της Νέας Σμύρνης, ωστόσο εξέφρασε πως δεν θα είχε πρόβλημα να συνεχίσει και σε κάποια άλλη ελληνική ομάδα. Άλλωστε, και τον Ιανουάριο ήταν πολλοί σύλλογοι που τον ήθελαν….

Η συνέντευξή του στη Novaκαι την εκπομπή Super League Preview:

Για τον αγώνα με την ΑΕΚ: «Δεν πρόκειται να είναι εύκολο για εμάς. Όλοι γνωρίζουν την ποιότητα της ΑΕΚ και φυσικά εμείς. Ελπίζω να γίνει ένας καλός αγώνας και να πάρουμε κάτι, αλλά σίγουρα θα είναι δύσκολο. Είναι ένας ξεχωριστός αγώνας, απέναντι σε μια καλή ομάδα. Για εμάς είναι πάντα ευχαρίστηση να παίζουμε κόντρα σε μεγάλες ομάδες, όπως η ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη, αλλά όπως είπα και πριν η ΑΕΚ διαθέτει ποιότητα και σίγουρα δεν θα είναι εύκολα. Όμως θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Για τον προσωπικό του στόχο: «Να πετύχω κάποια γκολ και φυσικά να μείνει ο Πανιώνιος στην πρώτη κατηγορία. Αυτό είναι το πιο σημαντικό και από τον προσωπικό στόχο».

Για το μέλλον του μετά το τέλος του δανεισμού του: «Αν θα μπορούσα να απαντήσω τώρα θα σας έλεγα ότι θέλω να μείνω. Όπως σας είπα, είμαι χαρούμενος εδώ έως τώρα. Θα προσπαθήσω να κάνω καλή δουλειά και να μείνω εδώ διότι είναι όμορφα και είμαι χαρούμενος».

Για όσα ακούγονται περί ανάμειξης του Ολυμπιακού στο δανεισμό του στον Πανιώνιο: «Είναι αλήθεια ότι δεν το ακούω για πρώτη φορά. Μου είπε το ίδιο και κάποιος άλλος. Αυτό που πρέπει να κάνω όμως είναι να παίζω και να κάνω τη δουλειά μου. Δεν σκέφτομαι κάτι τέτοιο. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα. Έχω συμβόλαιο με τον Πανιώνιο και όπως είπα είμαι χαρούμενος εδώ και μετά το τέλος της σεζόν μπορεί να μείνω εδώ. Όπως έχει η κατάσταση, μετά το τέλος του δανεισμού έχω ένα ακόμα χρόνο συμβόλαιο στη Γαλλία με τη Σοσό. Ελπίζω ο Πανιώνιος να κάνει χρήση του δικαιώματος που έχει και να με αποκτήσει. Μπορεί να παίζω εδώ ή σε κάποια άλλη ομάδα. Δεν ξέρω. Θα δούμε...¨»

Για το αν θα ήθελε να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό: «Φυσικά ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα. Και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Τι να σας πω... Είναι ένα όνειρο».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags