Facebook Pixel «Κώστα, σοβαρέψου! Έτσι δεν γυρνάς…»
| 2011-02-18 19:04:00

«Κώστα, σοβαρέψου! Έτσι δεν γυρνάς…»

«Κώστα, σοβαρέψου! Έτσι δεν γυρνάς…»

Στον Ολυμπιακό είναι απόλυτα ενημερωμένοι για τα ξενύχτια του Μήτρογλου και ήδη του έχουν στείλει το μήνυμα ενόψει καλοκαιριού.

Ο Κώστας Μήτρογλου τον Ιανουάριο δεν συμπεριλαμβανόταν στις βασικές επιλογές του Ερνέστο Βαλβέρδε για αυτό και αποφασίσθηκε να δοθεί δανεικός από τον Ολυμπιακό στον Πανιώνιο, ώστε να πάρει παιχνίδια στα πόδια του και να επιστρέψει το καλοκαίρι. Τότε όμως στον πάγκο, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα βρίσκεται και πάλι ο Βάσκος τεχνικός, οπότε ο «Μήτρο» θα πρέπει να έχει βελτιωθεί πολύ για να πάρει το «οκ» και να ξαναπάει στου Ρέντη.

Και όταν λέμε να έχει βελτιωθεί, δεν αναφερόμαστε μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι, αλλά και στο εξωαγωνιστικό. Οι «ερυθρόλευκοι» και ειδικά ο προπονητής τους, ήταν δυσαρεστημένοι από την ζωή του νεαρού επιθετικού εκτός γηπέδων και παρά τις συμβουλές που του έδιναν, δεν έβλεπαν αλλαγή.

Με την… μετακόμισή του στη Νέα Σμύρνη, ήλπιζαν πως ο Μήτρογλου θα είχε ταρακουνηθεί και ότι θα άλλαζε συμπεριφορά. Δυστυχώς όμως, αυτό δεν συνέβη. Ο Έλληνας φορ όχι μόνο δεν άλλαξε, αλλά μάλλον… ξεσάλωσε. Δεν υπάρχει Κυριακή που να μην διασκεδάζει ή καλύτερα να μην «ξημερώνεται» σε γνωστό κλαμπ της Αθήνας, ενώ δεν διστάζει να… ξεπορτίζει και κάποια από τα υπόλοιπα βράδια της εβδομάδας. Μάλιστα, οι βόλτες του αυτές είναι γνωστές στους ανθρώπους του Ολυμπιακού, οι οποίοι ήδη τον έχουν προειδοποιήσει. «Δεν πήγες στον Πανιώνιο για διακοπές. Είναι διάστημα που πρέπει να αποδείξεις πράγματα. Σοβαρέψου, παίξε τη μπάλα σου και έλα πίσω. Δεν είναι εικόνα σοβαρού ποδοσφαιριστή αυτή», του είπε μεταξύ άλλων παράγοντας των Πειραιωτών πριν από λίγες ημέρες με αφορμή τα ξενύχτια του.

Ο «Μήτρο» όμως βλέπει το πέρασμά του από την Πλατεία ως μία… αγγαρεία και για αυτό και βιάζεται να τελειώσει, ώστε να επιστρέψει πίσω στον Ολυμπιακό. Είναι απόλυτα σίγουρος για την επιστροφή του και αυτό φαίνεται και από τις δηλώσεις του. Ωστόσο, αν δεν βελτιώσει την εξωγηπεδική του ζωή, πολύ δύσκολα θα ξαναπεράσει την πόρτα του Ρέντη όσο… αφεντικό εκεί είναι ο Βαλβέρδε.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags