Facebook Pixel Τι προσπαθείς να μας πείσεις;
| 2011-02-18 19:15:00

Τι προσπαθείς να μας πείσεις;

Τι προσπαθείς να μας πείσεις;

Ο Ματ Ντάρμπισιρ σε συνέντευξή του μίλησε για τον Ολυμπιακό της… καρδιάς του, αποκάλυψε πως ήθελε πολύ να έρθει στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ωστόσο δεν ήξερε πόσο ήρθε ο Άρης με τη Μάντσεστερ Σίτι. Παρόλα αυτά, ενημερώνεται για τις εξελίξεις…

Ο Άγγλος επιθετικός, που αγωνίζεται στη Μπέρμιγχαμ ως δανεικός από τον Ολυμπιακό, μίλησε στον «ΑΘΗΝΑ 9.84» και μεταξύ άλλων, είπε:

Δημοσιογράφος: Παρακολουθείς το ελληνικό πρωτάθλημα; Θα δεις τον αγώνα του Σαββάτου, μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού;

Μ. Νταρμπισίρ: «Το παρακολουθώ, αλλά φέτος δεν είχα την ευκαιρία να δω αγώνες. Όμως, κάθε φορά που παίζει ο Ολυμπιακός κι εμείς έχουμε προπόνηση, φροντίζω να ενημερώνομαι.  Ήθελα να ταξιδέψω στην Ελλάδα για τον αγώνα, αλλά ο προπονητής μου δεν το επέτρεψε, αφού δεν μου έδωσε ρεπό το Σάββατο, παρόλο που είμαι τραυματίας. Οπότε, δυστυχώς, θα πρέπει να ακούσω την εξέλιξη του αγώνα στο ραδιόφωνο ή να βρω κάποιο κανάλι που να το μεταδίδει. Θα μου άρεσε πολύ να βρίσκομαι εκεί. Ήταν μια ιδέα που ενθουσίαζε και τη σύζυγό μου, η οποία έχει γίνει οπαδός του Ολυμπιακού και λατρεύει την Ελλάδα, τον Ολυμπιακό και τον κόσμο του».

Δημοσιογράφος: Μπορεί ο Παναθηναϊκός να νικήσει στο «Καραϊσκάκης», όπως εσείς πέρσι στο ΟΑΚΑ, ή θα επικρατήσει ο Ολυμπιακός;

Μ. Νταρμπισίρ: «Ο Ολυμπιακός θα κατέβει με αυτοπεποίθηση και με το προβάδισμα των 7 βαθμών. Ο αγώνας είναι κρίσιμος, όχι τόσο για βαθμολογικούς λόγους όσο για τον κόσμο, ο οποίος δίνει ώθηση στον Ολυμπιακό. Ελπίζω ότι οι “ερυθρόλευκοι” θα κερδίσουν, αλλά επίσης πιστεύω ότι θα γίνει ένα σφιχτό ματς. 1 - 0 ή 1 – 1, είναι τα πιθανότερα αποτελέσματα».

Δημοσιογράφος: Πού στηρίζονται οι δύο ομάδες;

Μ. Νταρμπισίρ: «Όσον αφορά στον Παναθηναϊκό, όλοι ξέρουν την αξία του Σισέ. Κινείται πολύ γρήγορα πίσω από την άμυνα. Είναι ένας φανταστικός επιθετικός και αποτελεί κίνδυνο για τον Ολυμπιακό, αν βρεθεί σε καλή βραδιά. Ο Παναθηναϊκός διαθέτει παίκτες, που έχουν εμπειρία και παραστάσεις από διαφορετικά πρωταθλήματα, στο υψηλότερο επίπεδο.

Όμως, ο Ολυμπιακός έχει το αγωνιστικό πνεύμα και τη θέληση να τα καταφέρει. Στο τέλος, όλα θα κριθούν από έναν παίκτη, ο οποίος θα βρεθεί στην κατάλληλη θέση ή θα κάνει μια “μαγική” ενέργεια. Εύχομαι αυτό να συμβεί προς όφελος του Ολυμπιακού».

Δημοσιογράφος: Πώς ένιωσες πέρσι, όταν το γκολ που είχες πετύχει στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ δεν αποδείχτηκε αρκετό, για να δώσει το πρωτάθλημα στον Ολυμπιακό;

Μ. Νταρμπισίρ: «Πρώτα και κύρια, ήταν πολύ απογοητευτικό που είχαμε μια τόσο φτωχή χρονιά. Οι οπαδοί μας σίγουρα άξιζαν περισσότερα, από όσα τους δώσαμε. Το γκολ που πέτυχα ήταν κάτι εκπληκτικό και σήμαινε πολλά για μένα, αφού σκόραρα σε ένα από τα μεγαλύτερα ντέρμπι, όχι απλώς στην Ελλάδα, αλλά στον κόσμο. Οι περσινές δύο νίκες επί του μεγάλου αντιπάλου μας ήταν καλές τόσο για τον κόσμο όσο και για εμάς, παρόλο που δεν καλύψαμε τη βαθμολογική διαφορά από τον Παναθηναϊκό».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags