Facebook Pixel Θυμίζει... 'Μπάρτσα η ΑΕΚ του Κοπιτσή! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2012-06-12 20:46:00

Θυμίζει... 'Μπάρτσα η ΑΕΚ του Κοπιτσή! (ΒΙΝΤΕΟ)

Θυμίζει... 'Μπάρτσα η ΑΕΚ του Κοπιτσή! (ΒΙΝΤΕΟ)

Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη, παύει να είναι σύμπτωση λέει ο ''σοφός'' και αυτό το αναφέρουμε διότι η Εφηβική ομάδα της ΑΕΚ την οποία καθοδηγεί επιτυχημένα ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ Χάρης Κοπιτσής κατά την διάρκεια της φετινής χρονιάς σημείωσε πανέμορφα τόσο σε δημιουργία, όσο και σε εκτέλεση γκόλ τα οποία μοιάζουν πολύ μεταξύ τους.

Η Ακαδημία δεν είναι μια απλή συνάθροιση ατόμων, αλλά αποτελεί μια οντότητα που λειτουργεί αποτελεσματικά κάτω από ορισμένες προϋποθέσεις και ακολουθώντας ορισμένες αρχές.

Η λειτουργία της ακαδημίας είναι βασισμένη στη φιλοσοφία που επιτάσσει το σύγχρονο ποδόσφαιρο με στόχο να δημιουργεί παίχτες με άριστο χαρακτήρα, δημιουργικό πνεύμα και ποιότητα στο παιχνίδι τους.

Aυτός είναι ο ρόλος της και όπως φαίνεται λοιπόν η προσπάθεια που γίνεται όλα αυτά τα χρόνια στις Ακαδημίες ποδοσφαίρου της ΑΕΚ και πιο συγκεκριμένα στο τμήμα του Χάρη Κοπιτσή αποδίδει καρπούς καθώς η ομοιογένεια που έχουν αποκτήσει οι ''μικροί'' μεγαλώνοντας ποδοσφαιρικά μαζί, καθρεφτίζεται όπως θα παρακολουθήσετε στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου.

Δείτε το βίντεο του Sports-academies.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags