Facebook Pixel «Βουλώστε στόματα και δώστε πριμ στον κόσμο»
| 2011-02-18 20:52:00

«Βουλώστε στόματα και δώστε πριμ στον κόσμο»

«Βουλώστε στόματα και δώστε πριμ στον κόσμο»

Ο Μαρινάκης πήγε Ρέντη και «ντόπαρε» τους «ερυθρόλευκους» ενόψει Παναθηναϊκού. «Κερδίστε και γράψτε ιστορία» «Ούτε οι διαιτητές θα μας σταματήσουνε».

Ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού επισκέφθηκε, συνοδευόμενος από τον Αντιπρόεδρο Σωκράτη Κομινάκη, το Αθλητικό Κέντρο της ομάδας και αφού πρώτα είχε μια ολιγόλεπτη συνάντηση με τον Ερνέστο Βαλβέρδε, μίλησε στους παίκτες ζητώντας τους να κερδίσουν το αυριανό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και να γράψουν ιστορία, πετυχαίνοντας 15 νίκες στα δεκαπέντε εντός έδρας παιχνίδια του Πρωταθλήματος.

Μάλιστα, ο Μαρινάκης επισήμανε στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού πως είναι καλύτεροι από τους «πράσινους» και πως αν παίξουν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους, δεν έχουν να φοβηθούν ούτε μία κακή διαιτησία.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει και το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ, ο κ. Μαρινάκης, τόνισε:

«Βλέπω στα πρόσωπά σας καλύτερη διάθεση από την περασμένη εβδομάδα. Χαρήκαμε όλοι τη νίκη επί του Αρη. Αποδείξατε ότι μπορούμε να γυρίσουμε το αποτέλεσμα σε καυτή έδρα και με κακή διαιτησία.

Αύριο δεν έχουμε άγχος. Άγχος έχουν οι άλλοι. Παίξτε δυνατά να τελειώσουμε. Να κλείσετε πολλά στόματα που μιλούν αδικαιολόγητα.

Εσείς μου αφιερώσατε τη νίκη επί του Αρη. Τώρα θέλω δέκα φορές περισσότερο να αφιερώσετε τη νίκη στον κόσμο.

Δεν πρέπει να παρασυρθείτε από οποιαδήποτε πρόκληση των αντιπάλων. Ξέρετε τη δουλειά σας, είστε επαγγελματίες και να γνωρίζετε ότι στο καυτό Καραϊσκάκη και με την μπάλα που παίζετε, ούτε οι διαιτητές μπορούν να μας σταματήσουν.

Μέχρι σήμερα έχετε κερδίσει όλα τα παιχνίδια στο Καραϊσκάκη. Αύριο έχουμε το πιο σημαντικό. Κερδίστε το για να γράψετε ιστορία με 15 νίκες σε δεκαπέντε παιχνίδια. Βλέπω πολλούς ηγέτες εδώ, στο χέρι σας είναι να γράψετε ιστορία.

Δεν θα σας πω τίποτα για πριμ σήμερα. Θέλω μόνο να δώσετε αύριο, εσείς το πριμ στον κόσμο μας με την απόδοσή σας. Και μετά θα τα πούμε.»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags