Facebook Pixel Έχει πλάκα τελικά ο Σισέ!
| 2010-12-25 12:14:00

Έχει πλάκα τελικά ο Σισέ!

Έχει πλάκα τελικά ο Σισέ!

Μια συνέντευξη στο σπίτι του Τζιμπρίλ Σισέ δεν περιορίζεται μόνο στα όσα είπε on camera. Τα παρασκήνια της μπορεί ενίοτε να είναι ακόμα πιο σπαρταριστά. Διότι μπορεί να εμφανιστεί ο Σισέ με... μπουρνούζι Batman και να δεις μονομαχίες με τον γιο του στο Wii!

Το σπίτι του Σισέ στη Βούλα είναι εύκολο να το αναγνωρίσεις από μακριά. Είναι μάλλον το μοναδικό στην Αττική που έχει παρκαρισμένες απ' έξω μια Benltey, μια Chrysler και ένα... ταπεινό Hummer. Ο τρόπος που μας υποδέχθηκε ο Τζιμπρίλ -σε μια μέρα γενικής απεργίας που έκανε την απόσταση από την Κατεχάκη ως τη Βούλα να ισούται με αυτήν της Αθήνας με τη Λαμία- ήταν εκκεντρικός ακόμα και για τα δικά του δεδομένα.

Φόρμα, κάλτσες παραλλαγής και ένα εκπληκτικό μπουρνούζι του Batman με το σήμα του ανθρώπου - νυχτερίδα να κοσμεί την πλάτη του Τζιμπριλ. Τη στιγμή που το συνεργείο της Έρευνας έφτασε στην οικεία Σισέ, εντός των τειχών διεξαγόταν μια ομηρική μονομαχία ανάμεσα σε Τζιμπρίλ και... Κάσιους Κλέι. Όπου Κάσιους Κλέι, ο πεντάχρονος γιος του Σισέ, που πήρε το όνομά του από τον μεγαλύτερο μποξέρ όλων των εποχών, κατά κόσμον Μοχάμεντ Άλι.

Τα χειριστήρια του Wii είχαν πάρει φωτιά, καθώς μπαμπάς και γιος Σισέ ετοιμάζονται για την εκκίνηση στο «Mario Cart» ένα από τα δημοφιλέστερα παιχνίδια του Wii, με τον Τζιμπρίλ να επιλέγει τον Λουίτζι (με τα πράσινα...) και τον Κάσιους να προτιμά τον σαφώς διασημότερο Μάριο που φοράει όμως λάθος... χρώμα φόρμας.

Ο αγώνας κρίνεται στην κυριολεξία στο νήμα, με τον Τζιμπρίλ να παίρνει το τούρμπο στην τελευταία στροφή και να τερματίζει πετώντας πάνω από το γιο του, που δεν μπορούσε να πιστέψει την... τύχη του μπαμπά του. Και τότε έγινε το «έλα να δεις»! «Ωωωωωω, κρίμα! Μάλλον κέρδισα ε;», είπε ο Τζιμπρίλ γελώντας, με τον Κάσιους να κοιτάει αποσβολωμένος το replay της κούρσας. «Δεν σου μιλάω, μπαμπά». Ο Σισέ έσκυψε στον αυτί του Κάσιους, του ψιθύρισε μερικά... γαλλικά και μετά από μισό λεπτό ο υιός Σισέ αγκάλιασε τον μπαμπά του, λέγοντας: «Άλλη μία; Σε παρακαλώ».

Ο Σισέ είναι ο μεγαλύτερος παίκτης που αγωνίζεται στην Ελλάδα, και μία από τις διασημότερες «μούρες» του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, αλλά όταν πρόκειται για «δουλειά», ο επαγγελματισμός του είναι άφταστος. Όσο κι αν γκρίνιαζε ο Κάσιους -που δεν δίστασε να παρακαλέσει και όλο το team της Έρευνας να παίξει μαζί του- ο Τζιμπρίλ πήγε να ετοιμαστεί για τη συνέντευξη και άφησε τον Κάσιους να προπονείται στο πινγκ πονγκ, στο οποίο δήλωσε ότι «σίγουρα είναι καλύτερος από τον μπαμπά του».

Όση ώρα ο Τζιμπρίλ Σισέ μιλάει στον Παύλο Τσίμα, με τη συζήτηση να περιστρέφεται στο αγαπημένο τους θέμα -τον Παναθηναϊκό τι άλλο;- ο Κάσιους παίζει με τον ενός έτους αδελφό του, Μάρλεϊ Τσάκσον, και το υπόλοιπο συνεργείο χαζεύει τη... μανία του Τζιμπρίλ με τα Louis Vuitton. Ο custom made καναπές του Σισέ, φτιαγμένος από τα δέρματα δεκάδων τσαντών του διάσημου γαλλικού οίκου μόδας, θα οδηγούσε σε... καταναλωτικό οργασμό τις περισσότερες Ελληνίδες, ενώ και οι πίνακες στο σαλόνι είναι δημιουργίες Louis Vuitton ειδικά για τον κύριο Σισέ.

Καθόλη τη διάρκεια της συνέντευξης, ο Σισέ είναι χαλαρός, χαμογελαστός και άνετος, ενώ μιλάει για τους δύο τραυματισμούς του, που παραλίγο να του κόψουν την καριέρα στη μέση, σαν να επρόκειτο για απλά διαστρέμματα. Με δεδομένο ότι η επίσκεψη στο σπίτι του έγινε την περασμένη Πέμπτη, δύο μέρες πριν την εντός έδρας ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό Βόλου, το κλίμα στην ομάδα ήταν πολύ καλύτερο σε σχέση με τα όσα ακολούθησαν, όμως και πάλι ο Σισέ αντιμετωπίζει το «πράσινο» ντεφορμάρισμα όπως κάθε τι άλλο στην καριέρα του.

«Οκ, δεν παίζουμε καλά και το γεγονός αυτό μας πειράζει περισσότερο απ' όλους. Σκοτωνόμαστε στη δουλειά εδώ και μήνες και μας στεναχωρεί που δεν φαίνεται στο γήπεδο αυτό, αλλά μη μας ξεγράφετε. Με έχουν ξεγράψει αρκετές φορές και το μετάνιωσαν. Μπορούμε να παίξουμε καλύτερα και κυρίως πρέπει να παίξουμε καλύτερα. Υπομονή», είπε ο Τζιμπρίλ για να θυμίσει... Παναγιώτη Γιαννάκη.

Εξάλλου η σχέση του Σισέ με το μπάσκετ είναι πολύ στενή, καθώς κάνει συχνά πυκνά εμφανίσεις στο ΟΑΚΑ, όμως πλέον αναζητά μια νέα φανέλα. Πέρσι φορούσε τη φανέλα με το 19 του Γιασικεβίτσιους, αλλά πλέον ο Σάρας είναι στη Λιθουανία και ο Τζιμπρίλ ψάχνει νέο. είδωλο. «I 'll go with Mike or Diamanidis» παραδέχεται ο Σισέ, με τον Κάσιους να έχει επιστρέψει δυναμικά στο σαλόνι του σπιτιού και να ζητά την προσοχή που του αρμόζει.

«Μπαμπά, θα παίξουμε επιτέλους τον αγώνα μας;», ρώτησε ο Κάσιους, που είχε περάσει την πιο. σιωπηλή ώρα της ζωής του. Η συνέντευξη τελείωσε και η οικογένεια Σισέ πήρε θέση στα χειριστήρια. Η μάχη ενός μπαμπά που δεν θέλει να χάνει ποτέ και ενός γιου που δεν ξέρει να χάνει ήταν όντως συναρπαστική. «Τι έγινε μικρέ; Πάλι έχασες;» ρώτησε γελώντας ο Τζιμπρίλ την ώρα που το «μονοθέσιο» του Λουίτζι έβλεπε την καρό σημαία. «Σε άφησα για να παίξουμε κι άλλο», απάντησε ο Κάσιους, για να κερδίσει -ακόμα μια φορά από τη μέρα που ήρθε στην Ελλάδα- την παράσταση από το διάσημο μπαμπά του.

«Αν θέλετε μπορείτε να μείνετε κι εσείς για να παίξουμε. Ξέρω και πινγκ πονγκ», είπε ο Κάσιους, για να πάρει την απάντηση ότι ένας από τους παρευρισκομένους θεωρεί τον εαυτό του master στο πινγκ πονγκ. «Είμαι στην Ελλάδα σχεδόν δύο χρόνια και έχω κουραστεί να ακούω ότι είστε κορυφαίοι σε κάτι. Όλοι είστε οι καλύτεροι στο ποδόσφαιρο, στο playstation, στο τένις, στο αυτοκίνητο, αλλά στο τέλος κανείς δεν μπαίνει στον αγώνα», είπε γελώντας ο Σισέ και φόρεσε πάλι το μπουρνούζι του Batman.

Τελικά έχει πλάκα ο Σισέ. Τόσο εντός όσο και εκτός έδρας.

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags