Facebook Pixel «Θα τους... πατήσουμε και για χάρη σου»
| 2011-02-18 21:34:00

«Θα τους... πατήσουμε και για χάρη σου»

«Θα τους... πατήσουμε και για χάρη σου»

"Κερδίστε εσείς και εδώ είμαι εγώ" είπε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στους παίκτες του Ολυμπιακού κατά τη σημερινή του ομιλία στο Ρέντη. Πώς αντέδρασαν οι παίκτες;

Όπως είχε γράψει πρώτος ο Sportdog το μεγάλο αφεντικό έκανε την προεδρική επίσκεψη στις εγκαταστάσεις και έδωσε το σύνθημα νίκης τάζοντας... πριμ σε περίπτωση επιτυχίας.

Η κίνηση αυτή άρεσε πολύ στους ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεν έκρυψαν την ικανοποίησή τους για το γεγονός ότι ο πρόεδρος είναι πάντα δίπλα τους. Όπως μάλιστα του μεταφέρθηκε από τους αρχηγούς, οι παίκτες λένε: «Θα τους... πατήσουμε και για χάρη σου πρόεδρε».

Το ψυχολογικό ντοπάρισμα από πλευράς Μαρινάκη δείχνει να πιάνει τόπο αν και όλα βέβαια κρίνονται μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Το... γλυκό πάντως είναι εκεί και περιμένει τους παίκτες του Ολυμπιακού να κάνουν αυτό που πρέπει για να «δέσει».

Όπως λένε από τη διοίκηση θα είναι πολύ... γευστικό για τους ποδοσφαιριστές αφού ο πρόεδρος πάντα βάζει βαθιά το χέρι στην τσέπη. Αν θα δέσει το γλυκό, είναι κάτι που θα το μάθουμε αύριο...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags