Facebook Pixel «Θα τους πάμε μέχρι τη… σέντρα»
| 2011-02-18 22:58:00

«Θα τους πάμε μέχρι τη… σέντρα»

«Θα τους πάμε μέχρι τη… σέντρα»

Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού κάνουν τα πάντα για να… ντοπάρουν τους παίκτες ενόψει Ολυμπιακού και η τελευταία τους προσπάθεια θα γίνει το Σάββατο το μεσημέρι.

Οι οπαδοί των «πρασίνων» άλλωστε, δεν θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά το ματς, αφού δεν έχουν δοθεί εισιτήρια στους φιλοξενούμενους. Για αυτό το λόγο και έχουν βρει τρόπους να δείξουν στην ομάδα πως είναι δίπλα τους.

Η αρχή έγινε την Παρασκευή με την επίσκεψη στα σπίτια των Σισέ, Σιμάο και Γκοβού και η συνέχεια θα δοθεί το Σάββατο, λίγες ώρες πριν από την έναρξη της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό. Οπαδοί του «τριφυλλιού» θα βρεθούν στην Παιανία λίγο πριν την αναχώρηση της ομάδας για να μιλήσουν στους παίκτες, ενώ έχουν ενημερώσει πως θα ακολουθήσουν την αποστολή μέχρι το γήπεδο του Ολυμπιακού!

Αυτό φυσικά δεν είναι δυνατό και το πιθανότερο σενάριο είναι η αστυνομία να αφήσει την πομπή των φιλάθλων να ακολουθήσει το πούλμαν μέχρι την Αττική Οδό. Ωστόσο, οι «πράσινοι» οπαδοί λένε μεταξύ σοβαρού και αστείου πως «Εμείς θα πάμε με το πούλμαν μέχρι το Καραϊσκάκη. Θα είμαστε δίπλα τους και θα τους προστατέψουμε από όλους. Μέχρι τη σέντρα του γηπέδου θα φτάσουμε».

Άλλωστε, οι φίλοι του Παναθηναϊκού δεν είχαν την ευκαιρία να… ντοπάρουν την ομάδα σε ανοιχτή προπόνηση, αφού από την διοίκηση αποφασίσθηκε πως αυτό δεν θα βοηθούσε στην ηρεμία των παικτών. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags