Facebook Pixel «Μάθε παιδί μου… ντέρμπι»
| 2011-02-18 23:36:00

«Μάθε παιδί μου… ντέρμπι»

«Μάθε παιδί μου… ντέρμπι»

Η φετινή ομάδα του Ολυμπιακού «χτίστηκε» το καλοκαίρι με πολλές μεταγραφές ξένων παικτών και για αυτό τρεις Έλληνες έχουν μία… ειδική αποστολή ενόψει Παναθηναϊκού.
 

Ο Ολυμπιακός έχει ένα σημαντικό προβάδισμα για την κατάκτηση του τίτλου, αφού βρίσκεται στο +7 από τον Παναθηναϊκό, κάτι που σημαίνει πως ακόμα και με ισοπαλία το Σάββατο το βράδυ, ουσιαστικά θα είναι αγκαλιά με τον τίτλο. Ωστόσο, διοίκηση και κόσμος θέλουν μόνο νίκη!

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε, που γνωρίζει καλά την νοοτροπία της ομάδας από την πρώτη του θητεία, έχει λάβει το μήνυμα και για αυτό σε όλες τις ομιλίες του την εβδομάδα που μας πέρασε, έκανε λόγο μόνο για το τρίποντο. Επειδή όμως δεν ήταν σίγουρος για το αποτέλεσμα, ζήτησε την... βοήθεια τριών «παλιών», που ξέρουν καλύτερα από τον ίδιο από ντέρμπι.

Ο Βάσκος τεχνικός πριν από λίγες ημέρες μίλησε με τους Νικοπολίδη, Τοροσίδη και Αβραάμ Παπαδόπουλο και τους ζήτησε να τον βοηθήσουν στο… ψυχολογικό ντοπάρισμα της ομάδας. «Εσείς είσαστε περισσότερα χρόνια στην ομάδα και ξέρετε πόσο σημαντικό είναι να πάρουμε τη νίκη. Εξηγείστε το και στους συμπαίκτες σας. Κάντε τους να νιώσουν τι σημαίνει ντέρμπι για τον κόσμο μας», ήταν η σχετική εντολή του Βαλβέρδε.

Έτσι λοιπόν, οι τρεις Έλληνες τις τελευταίες ημέρες… δουλεύουν σκληρά και προσπαθούν να εξηγήσουν, κυρίως στους ξένους, γιατί είναι τόσο σημαντικό να πάρουν τη νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό παρά το +7. Μάλιστα, δεν αποκλείεται ένας εξ αυτών, πιθανότατα ο Νικοπολίδης που είναι και ο παλιότερος, να μιλήσει ενώπιων όλων λίγο πριν από τη σέντρα…
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags