Facebook Pixel Άουτσε ο "εκλεκτός" του Αργεντινού
| 2010-12-25 13:03:00

Άουτσε ο "εκλεκτός" του Αργεντινού

Άουτσε ο "εκλεκτός" του Αργεντινού

Όποιος σκάουτερ ή τεχνικός διευθυντής ψάχνει ποιοτικούς παίκτες και δεν έχει στην πρώτη τριάδα των "προορισμών" του την Αργεντινή, καλό θα είναι να αλλάξει επάγγελμα...

Στην πατρίδα του Ντιέγκο Μαραντόνα υπάρχουν εξαιρετικά εκολλαπτήρια σούπερ παικταράδων που μπορούν να έρθουν στη χώρα μας σε μικρή ηλικία και με το "καλημέρα" να κάνουν τη διαφορά. Δεν αναφερόμαστε μόνο σε ομάδες όπως ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ, αλλά και στους υπόλοιπους.

Πάντως, το... τσάμπα κύριοι δεν πέθανε. Στην Αργεντινή, δυστυχώς ο κόσμος πεινάει πολύ περισσότερο από εμάς και οι συνθήκες για να αγοράσει κανείς ποιοτικά ποδοσφαιρικά προϊόντα είναι από τις πλέον ευνοϊκές.

Ένας ποδοσφαιριστής που ανήκει σε αυτή την κατηγορία είναι και ο διεθνής Αργεντινός, Γκαμπριέλ Άουτσε, της Ράσινγκ Αβεγιανέδα. Ο 24χρονος, ύψους 169 εκατοστών περιφερειακός επιθετικός, είναι ένας "δαίμονας" με εξαιρετικές επιδόσεις τα τελευταία χρόνια στο πρωτάθλημα της χώρας του. Από το καλοκαίρι του 2007 μέχρι και σήμερα έχει 126 συμμετοχές με 35 γκολ και 12 ασίστ φορώντας τις φανέλες των Αρχεντίνος Τζούνιορς (μέσα του 2007 μέχρι Γενάρη του 2010 και Ράσινγκ από τις αρχές του 2010 μέχρι σήμερα). Επίσης, έχει φορέσει 3 φορές τη φανέλα της Αργεντινής.

Γιατί αυτή η ανάλυση για τον πιτσιρικά; Επειδή κάποιος "πράσινος" που ξέρει την αγορά όσο κανένας άλλος, έχει... πρήξει τους ανθρώπους του "τριφυλλιού" για το νεαρό άσο. Πιστεύει ότι είναι ταμάμ για να παίξει πίσω από τον Σισέ. Θα τον ακούσουν ποτέ;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags