Facebook Pixel "Θα γίνουμε ρεζίλι"
| 2011-02-19 08:45:00

"Θα γίνουμε ρεζίλι"

"Θα γίνουμε ρεζίλι"

O Πελέ παραδέχτηκε ότι η χώρα του ρισκάρει να γίνει περίγελος με την ανάληψη του Μουντιάλ το 2014, αν δεν κυλήσουν όλα όπως έχουν προγραμματιστεί.
 

«Η Βραζιλία βρίσκεται εν μέσω ενός τεράστιου ρίσκου να ρεζιλευτεί για τη διαχείριση της διοργάνωσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου», τόνισε χαρακτηριστικά σε δημοσιογράφους ο Πελέ και επεσήμανε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα του στις συγκοινωνίες και αεροπορικές μεταφορές.

«Η καθυστέρηση στα έργα υποδομών είναι σίγουρα κάτι το ανησυχητικό. Όλοι γνωρίζουν πόσο παλέψαμε και πόσο δύσκολο ήταν να καταφέρουμε να πάρουμε τη διοργάνωση του Μουντιάλ και τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016 (στο Ρίο ντε Τζανέιρο). Γυρίσαμε όλο τον κόσμο ψάχνοντας για ψήφους και τώρα είμαστε σε δύσκολοι θέση για όσους δούλεψαν για αυτό το πρότζεκτ. Είμαστε υποχρεωμένοι να φιλοξενήσουμε με επιτυχία το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Τα κυρίαρχα προβλήματα φαίνεται να είναι οι συγκοινωνίες, αλλά υπάρχουν μεγάλα προβλήματα και στα αεροδρόμια. Όχι μόνο για τον κόσμο εδώ, αλλά και εκείνους που θα ταξιδέψουν για να έρθουν εδώ».

ΠΗΓΗ: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags