Facebook Pixel «Κλείνω τον Γενάρη»!
| 2010-12-25 15:51:00

«Κλείνω τον Γενάρη»!

«Κλείνω τον Γενάρη»!

Ο τερματοφύλακας του Θρασύβουλου, Γιάννης Σιδεράκης αποκάλυψε ότι είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με την ΑΕΚ και πως μέσα στον Γενάρη το θέμα του θα κλείσει με θετική κατάληξη.

Αναλυτικά:

-Γιάννη Καλησπέρα. Πριν από περίπου έναν μήνα βγήκε στην δημοσιότητα το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για σένα. Έχει σημειωθεί κάποια εξέλιξη;

«Ναι, ήξερα για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για μένα εδώ και καιρό. Πρόσφατα μίλησε και ο μάνατζερ μου με άνθρωπο της ΑΕΚ. Αυτός χειρίζεται το θέμα. Πιστεύω πως θα κλείσει θετικά το θέμα μέσα στον Γενάρη. Από εκεί και πέρα δεν ξέρω κάποιες άλλες λεπτομέρειες για τις συζητήσεις. Πάμε όμως πολύ καλά».

-Ποια είναι τώρα τα συναισθήματά σου για την επικείμενη μεταγραφή σου στην Ένωση;

«Είμαι χαρούμενος που, αν όλα πάνε καλά, θα αγωνιστώ σε μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδος. Σίγουρα είναι τιμή για μένα να αγωνίζομαι για την ΑΕΚ».

-Αν όλα πάνε καλά και ολοκληρωθεί η μεταγραφή σου, έχεις να συναγωνιστείς δύο τερματοφύλακες. Τους Σάχα και Αραμπατζή.

«Στόχος μου είναι να συνεχίσω να προσπαθώ και να δουλεύω για να γίνομαι καλύτερος. Ελπίζω να φανώ αντάξιος στις προσδοκίες αυτών που με επέλεξαν».

-Ισχύει πως για να σε αποκτήσει η ΑΕΚ θα παραχωρήσει με κανονική μεταγραφή τον Παληγεώργο στον Θρασύβουλο, ως αντάλλαγμα;

«Δεν ξέρω κάτι περί ανταλλαγής μου με τον Παληγεώργο. Δεν έχουμε ακούσει κάτι τέτοιο, πάντως».

-Ο Τόνι Σαβέφσκι έχει βρεθεί αρκετές φορές στη Φυλή για να σε δει να αγωνίζεσαι.

«Έχω ακούσει και μου έχουν πει πως ο κ. Σαβέφσκι έχει έρθει για μένα στο γήπεδο αρκετές φορές για να με δει. Όπως έγινε και στον αγώνα με τη Βέροια τη περασμένη Δευτέρα. Ωστόσο δεν έχουμε μιλήσει κατ' ιδία». 

Πηγή: aek365.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags