Facebook Pixel «Δεν ήμασταν αντάξιοι των περιστάσεων»
| 2011-02-19 21:15:00

«Δεν ήμασταν αντάξιοι των περιστάσεων»

«Δεν ήμασταν αντάξιοι των περιστάσεων»

Με την ομάδα του τα... είχε ο Παύλος Δερμιτζάκης μετά την ήττα του Αστέρα Τρίπολης με 2-0 από την Κέρκυρα. Παρόλα αυτά, ο Έλληνας τεχνικός ακόμα ελπίζει στην παραμονή…

«Ενώ ξέραμε ότι είναι παιχνίδι-τελικός δεν παρουσιαστήκαμε αντάξιοι των περιστάσεων. Είχαμε ένα κακό πρώτο μέρος, χωρίς πάθος και δύναμη, χωρίς διάθεση και δεν ξέρω αν οφείλεται στην πίεση και το άγχος. Παρόλα αυτά είχαμε μια μεγάλη ευκαιρία. Στο δεύτερο μέρος προσπαθήσαμε να πιέσουμε με Φορτούνη και Ροζέριο. Κάναμε επίσης μια μεγάλη ευκαιρία με τον Μπαστία αλλά όχι μόνο δεν προηγηθήκαμε αλλά δεχτήκαμε και γκολ χωρίς ο αντίπαλος να έχει τις προϋποθέσεις.

Εκεί τελείωσε το ματς, μετά από μια αρνητικότητα που υπήρχε ήταν δύσκολο να γυρίσει το παιχνίδι. Πολλοί παίκτες βρέθηκαν σε κακή μέρα και εφόσον πρέπει να κερδίσεις, πρέπει να σκοράρεις και για την ομάδα μας είναι δύσκολο», ανέφερε αρχικά.

Για τη συνέχεια: «Συνεχίζουμε και δεν έχει τελειώσει τίποτα. Επαναλαμβάνω δεν έχει τελειώσει τίποτα. Διάθεση χρειάζεται εκτός κι αν τη ρίξουμε μόνοι μας την ομάδα. Έχει αγωνιστικές μπροστά, η διαφορά είναι συγκεκριμένη και πιστεύω ότι θα δικαιωθούμε. Θέλω να πω ένα μεγάλο συγγνώμη στον κόσμο που ήρθε να στηρίξει και εμείς τον απογοητεύσαμε. Είχα πει ότι η ομάδα αποκτά μια ταυτότητα αλλά είχα πει ποια είναι τα δυνατά μας στοιχεία και ποια τα αδύναμα. Δεχτήκαμε δύο γκολ τα οποία τα είδατε».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags