Facebook Pixel "Είστε πρωταθλητές. Τους ξεφτιλίσατε"!
| 2011-02-20 01:46:00

"Είστε πρωταθλητές. Τους ξεφτιλίσατε"!

"Είστε πρωταθλητές. Τους ξεφτιλίσατε"!

Το δικό τους πρωτάθλημα πανηγύρισαν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού στην Παιανία, κατά την υποδοχή της αποστολής από το "Καραϊσκάκη". Δάκρυσε ο Σισέ και "νάτοι οι πρωταθλητές"!
 

Περίπου μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου περίπου 1000 οπαδοί του Παναθηναϊκού υποδέχθηκαν την αποστολή της ομάδας στην Παιανία μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό με 2-1. Οι «πράσινοι» έμειναν απόλυτα ευχαριστημένοι από την απόδοσή της ομάδας τους, ενώ θεωρούν πως για την ήττα ευθύνεται η διαιτησία.

Αυτό μετέφερε και η αντιπροσωπεία των οργανωμένων που μπήκε στο πούλμαν και μίλησε στους ποδοσφαιριστές: «Είμαστε εδώ για να σας αποθεώσουμε. Σήμερα τα βάλατε με όλο το κατεστημένο και κερδίσατε. Τους ξεφτιλίσατε όλους, αυτός είναι ο Παναθηναϊκός», ανέφεραν μεταξύ άλλων.

Οι περισσότεροι από τους παίκτες μέσα στο πούλμαν ήταν τρελαμένοι, ενώ ο Τζιμπρίλ Σισέ δάκρυσε ακούγοντας τα λόγια των φιλάθλων.

Όσον αφορά αυτούς που έμειναν έξω από το πούλμαν, δεν σταμάτησαν λεπτό να αποθεώνουν την ομάδα με το σύνθημα «Νάτοι, νάτοι οι πρωταθλητές».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Συνθήματα για την διοίκηση του ΠΑΟ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags