20/02/11 - 13:45

«Ας πάει να παραιτηθεί τώρα»!

Ο Δημήτρης Γόντικας ζήτησε την παραίτηση του Βαγγέλη Μαρινάκη από την προεδρία της Σούπερ Λίγκα, ενώ αναφερόμενος στις δηλώσεις του Σισέ τόνισε πως έγιναν εν βρασμώ ψυχής και πως έχει ήδη μιλήσει μαζί του για το θέμα.

«Ας πάει να παραιτηθεί τώρα»!
57.742views 0shares

Αναλυτικά, τόνισε στον «Sentra 103.3» ο αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού:

Για τα όσα έγιναν στο «Γ. Καραϊσκάκης»: «Δυστυχώς έγιναν κάποια πράγματα που μας πάνε πολλά χρόνια πίσω, σε αυτά ήταν μπροστά και παρόντες αυτοί που λέγονται θεσμικοί παράγοντες και συμμετείχαν κιόλας. Ζήσαμε σκηνές απείρου κάλλους με τον κύριο Μαρινάκη, στα αποδυτήρια το γνωρίζω ως αυτήκοος μάρτυρας ότι έγιναν διάλογοι με χυδαίες εκφράσεις.

Για εμάς το παιχνίδι το έχει κερδίσει ο Παναθηναϊκός. Δεν υπήρχε κανένα απολύτως οφσάιντ στη φάση του γκολ. Εγιναν εγκλήματα που παραπέμπουν αλλού. Δε θα σταματήσουμε εδώ, δεν θα περάσει έτσι αυτό. Επειδή δεν θέλουμε να πάρουμε αποφάσεις εν θερμώ, πολλά σκεφτόμαστε, θα συζητηθούν στο ΔΣ του ΠΑΟ. Δεν υπάρχει κανένα πρωτάθλημα, είναι πλαστό».

Για τη δήλωση του Μαρινάκη ότι δε χτυπήθηκε ο Σισέ: «Κι εγώ μπορώ να δηλώσω ότι αν η γιαγιά μου είχε ροδάκια θα ήταν πατίνι. Ημουν μάρτυρας, όταν ξέρω ότι έχει γίνει κάτι, δεν μπορεί κανείς να το αλλάξει αυτό».

Για πιθανή φυγή Σισέ: «Μίλησα μαζί του. Η δήλωση έχει γίνει πράγματι σε στιγμή μεγάλης συναισθηματικής φόρτισης. Ισως κι εγω μετά τα χτεσινά αίσχη να αισθανόμουν έτσι. Οι αποφάσεις δεν παίρνονται εν θερμώ. Δεν θα το επιτρέψουμε. Θα συζητηθούν εις βάθος».

Για το αν υπάρχει σκέψη να θιχτεί το θέμα της προεδρίας του Μαρινάκη στην Σούοερ Λίγκα: «Το έκανα ήδη με δηλώσεις μου νωρίτερα. Δεν είναι δυνατόν να έχει θεσμικό ρόλο αυτός που σπρώχνει, έχει μπράβους. Δεν είναι δυνατόν. Ας πάει να παραιτηθεί».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ