Facebook Pixel «Πού υπάρχει αλλοίωση αποτελέσματος;»
| 2011-02-20 14:33:00

«Πού υπάρχει αλλοίωση αποτελέσματος;»

«Πού υπάρχει αλλοίωση αποτελέσματος;»

Το ακούσαμε και αυτό! Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δήλωσε πως αισθάνεται αδικημένος από τα σφυρίγματα του Καλόπουλου, ενώ υποστήριξε ότι ο Παναθηναϊκός δεν πρέπει να μιλάει για διαιτησία, ιδιαίτερα φέτος…

«Μπορώ να πω ότι σε πολλές περιπτώσεις αισθανόμαστε αδικημένοι από τα σφυρίγματα του κ. Καλόπουλου, που θα μπορούσαν να προκαλέσουν και επεισόδια. Εννοώ ότι είδαμε κι εμείς πολλές ανάποδες αποφάσεις. Από εκεί και πέρα το γκολ του Ολυμπιακού ήταν πεντακάθαρο», είπε χαρακτηριστικά στο «ΣΚΑΪ» ο Μαρινάκης.

Όσο για το ακυρωθέν γκολ του Κώστα Κατσουράνη, δεν ήθελε να πάρει θέση! «Ύπάρχουν διάφορες απόψεις. Μπορεί να το δεις σαν κανονικό ή μπορείς να το δεις και σαν αντικανονικό. Αν τυχόν υπάρχει ανθρώπινο λάθος, θα πρέπει να το καταδικάσουμε, όπως και στα τα άλλα 92 λεπτά. Ο Ολυμπιακός έκανε πολλές ευκαιρίες και θα μπορούσε να είναι 3-0 μπροστά στο σκορ. Πού υπάρχει δηλαδή αλλοίωση αποτελέσματος;».

Ο Μαρινάκης τοποθετήθηκε και στη διαιτησία: «Οι Παναθηναϊκοί δεν επιτρέπεται να μιλούν για διαιτησία. Ούτε τη φετινή χρονιά. Αν βρίσκονται πίσω με 10 βαθμούς, βρίσκονται καθαρά εκεί γιατί η διαιτησία τους έχει ευνοήσει σε πολλά παιχνίδια. Ακόμη και στο ματς στο Ολυμπιακό Στάδιο είδε όλη η Ελλάδα πως κέρδισε: με την αποβολή του Αβραάμ και το πέναλτι που σφύριξε ο διαιτητής από τα 45 μέτρα κι ενώ δεν έβλεπε τη φάση».

Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού αναφέρθηκε και στο αίτημα του Δημήτρη Γόντικα, να παραιτηθεί από την προεδρία της Σούπερ Λίγκα: «Μπορεί να το θέσει επίσημα κι από εκεί και πέρα υπάρχουν οι κανονισμοί λειτουργίας. Το αν θα πρέπει να μείνω ή να φύγω θα το κρίνουν οι άλλοι πρόεδροι. Όλα αυτά γίνονται για τον απλούστατο λόγο ότι δεν βλέπουμε το δάσος και βλέπουμε το δέντρο. Ο κ. Γόντικας προσπαθεί απεγνωσμένα να βρει δικαιολογίες για το -10».

Στη συνέχεια, επεσήμανε: «Ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα. Έχει παίξει το καλύτερο ποδόσφαιρο κι αυτό δεν χωράει αμφιβολία. Πρέπει να μάθουμε σε αυτόν τον τρόπο να μη βρίσκουμε δικαιολογίες, ειδικά όταν ο αντίπαλος βρίσκεται 10 βαθμούς μπροστά. Υπήρχαν αρκετοί παρατηρητές, ας περιμένουμε να δούμε τι θα γράψουν».

Για το θέμα των επεισοδίων, είπε μεταξύ άλλων ότι: «Αν δούμε πλάνα ή φωτογραφίες θα το καταδικάσουμε. Αλλά δεν έχουμε δει μέχρι τώρα».

Διαβάστε ακόμη: «Καταδικάζω αυτά που… δεν έγιναν!»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags