Facebook Pixel Καταγγέλλει επίθεση ο Ηρακλής
| 2011-02-20 18:55:00

Καταγγέλλει επίθεση ο Ηρακλής

Καταγγέλλει επίθεση ο Ηρακλής

Επίθεση σε ένα μέλος της αποστολής της ομάδας στο Πανθεσσαλικό μετά το ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου καταγγέλλει η ΠΑΕ Ηρακλής.

Αναλυτικά:

"H ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ επιμένει να υποστηρίζει ότι η αγωνιστική διαδικασία μιας ποδοσφαιρικής αναμέτρησης θα πρέπει να εμπερικλείεται στις τέσσερις γραμμές του αγωνιστικού χώρου και να μην προεκτείνεται σε εκφράσεις, ωμής και τραμπουκικού χαρακτήρα, βίας, με προφανή αιτία την δυσαρέσκεια από το αγωνιστικό αποτέλεσμα.

Διότι, τέτοιο θλιβερό, για το Ελληνικό ποδόσφαιρο και τα φιλόδοξα δεδομένα της Super League, περιστατικό σημειώθηκε, σήμερα, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου, με θύμα μέλος της αποστολής της ομάδας μας, μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Πρωταγωνιστές του, άτομα, τα οποία καμία σχέση δεν έχουν με την διεξαγωγή αγώνων επαγγελματικού ποδοσφαίρου, εκφραστές μιας άλογης ‘λογικής’, η οποία (όπως αποδείχθηκε από τα εντός του αγωνιστικού χώρου) δεν πρόκειται να μας κάμψει, ωστόσο, σίγουρα, δολοφονεί το ποδόσφαιρό μας, σε επίπεδο κύρους και αξιοπιστίας.

Ηρθε, λοιπόν, η ώρα για τις υπερκείμενες Αρχές να παρέμβουν και να το προστατεύσουν ουσιαστικά, απαγορεύοντας την ύπαρξη χώρου δράσης σε επαγγελματίες της σωματικής βίας.

ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ".
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags