Facebook Pixel Με τους Νέους συνεχίζει ο ΠΑΟ;
| 2011-02-20 20:50:00

Με τους Νέους συνεχίζει ο ΠΑΟ;

Με τους Νέους συνεχίζει ο ΠΑΟ;

Δημοσίευμα ιστοσελίδας αναφέρει πως στον Παναθηναϊκό σκέφτονται πολύ σοβαρά να συνεχίσουν στο πρωτάθλημα με την ομάδα Νέων, ενώ από την διοίκηση έχουν ήδη αποφασίσει να στείλουν στην ΟΥΕΦΑ βίντεο και φωτογραφίες από όσα έγιναν στο «Καραϊσκάκη».

Το ενδεχόμενο να αποσυρθεί από το πρωτάθλημα η επαγγελματική ομάδα και να παίζουν οι Νέοι σκέφτεται σοβαρά η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις της.

Τα όσα έλαβαν χώρα το βράδυ του Σαββάτου στην ιλαροτραγωδία του γηπέδου Καραϊσκάκης δεν θα ξεχαστούν εύκολα από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Οπως όλα δείχνουν, το έκτακτο ΔΣ θα συγκληθεί τη Δευτέρα και θα συζητηθούν οι κινήσεις της ομάδας στο πρωτάθλημα που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Contra.gr, δεν τίθεται θέμα απόσυρσης του Παναθηναϊκού από τη διοργάνωση, ωστόσο υπάρχει σοβαρά σκέψη να αποσυρθεί η επαγγελματική ομάδα και οι πράσινοι να αγωνίζονται με Νέους έως το τέλος της κανονικής περιόδου, ήτοι 7 αγωνιστικές.

Από κει και πέρα, η ΠΑΕ θα επιμείνει στην παραίτηση του Βαγγέλη Μαρινάκη από την προεδρία της Super League, θα ζητήσει τη διαγραφή των τριών διαιτητών του ντέρμπι, ενώ θα στείλει videos και φωτογραφίες από τα επεισόδια στην UEFA για να επιληφθεί επί του θέματος.

Πηγή: contra.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags