Facebook Pixel Αναλαμβάνει την Κ17 ο Μιχάλης Βλάχος
| 2012-07-07 23:16:00

Αναλαμβάνει την Κ17 ο Μιχάλης Βλάχος

Αναλαμβάνει την Κ17 ο Μιχάλης Βλάχος

Ο Μιχάλης Βλάχος θα είναι τελικά ο άνθρωπος που θα διαδεχθεί τον Μανώλη Παπαδόπουλο και θα αναλάβει να προπονεί την ομάδα Κ17 της ΑΕΚ.

Ο Βλάχος, είχε επικοινωνήσει αρκετές μέρες πριν με τον Θωμά Μαύρο και του είχε ξεκαθαρίσει πως αν τον χρειαστεί, θα είναι το πλευρό του σε αυτή του την προσπάθεια. Ο Μαύρος, του ζήτησε λοιπόν να αναλάβει τους μικρούς της «Ένωσης», καθώς θεωρεί πως έχει την εμπειρία αυτά τα 7 χρόνια που εργάζεται ως προπονητής και μπορεί να βοηθήσει πολύ στο να «φτιαχτούν» ποδοσφαιριστές και να στελεχώσουν, σταδιακά, την πρώτη ομάδα.

Μιλώντας στην «ΩΡΑ των σπορ» ο Βλάχος δήλωσε πως αναλαμβάνει αυτό το πόστο με όρεξη και πως θα κάνει ότι καλύτερο μπορεί, προκειμένου να βοηθήσει την αγαπημένη του ομάδα. Παράλληλα, εξέφρασε την πίστη του πως το όλο εγχείρημα του Θωμά Μαύρου θα στεφθεί με επιτυχία και ζήτησε από τον κόσμο να σταθεί στο πλευρό του Θ(ε)ωμά και να τον στηρίξει.

«Είχα μιλήσει με τον Θωμά πριν από αρκετές ημέρες και ήξερε πως θα είμαι δίπλα του και θα τον βοηθήσω αν μου ζητηθεί. Πονάω την ΑΕΚ και αγωνιώ για το μέλλον της. από τη στιγμή που μου εξέφρασε την θέλησή του να αναλάβω τις Ακαδημίες δεν το σκέφτηκα δεύτερη. Θα αναλάβω την Κ17, παίρνοντας ουσιαστικά τη θέση του Μανώλη Παπαδόπουλου, που θα είναι δίπλα στον Βαγγέλη Βλάχο στον πάγκο της ομάδας», είπε αρχικά και συμπλήρωσε: «Νομίζω ότι είναι καλό πως έχουμε βρεθεί κοντά στην ομάδα άτομα που έχουμε φορέσει την κιτρινόμαυρη και αγαπάμε την ΑΕΚ και θέλω να πιστεύω πως αυτή η προσπάθεια του Θωμά θα στεφθεί με επιτυχία. Πρέπει να στεφθεί με επιτυχία. Ο κόσμος ξέρει ότι το μόνο που θέλουμε είναι το καλό της ΑΕΚ και πιστεύω πως θα μας στηρίξει. Ήδη το έχει κάνει με τα εισιτήρια διαρκείας αλλά θεωρώ πως μπορεί ακόμα περισσότερο. Η ΑΕΚ μας έχει ανάγκη όλους μας και πρέπει ο καθένας να μας να κάνει ότι μπορεί προκειμένου να την κάνουμε ξανά μεγάλη».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags