Facebook Pixel «Ήμασταν καλύτεροι, αλλά δίκαιο το αποτέλεσμα»
| 2011-02-20 21:33:00

«Ήμασταν καλύτεροι, αλλά δίκαιο το αποτέλεσμα»

«Ήμασταν καλύτεροι, αλλά δίκαιο το αποτέλεσμα»

Ο Γιώργος Δώνης από τη μία είπε ότι ο Ατρόμητος ήταν καλύτερος από τον Άρη, αλλά από την άλλη χαρακτήρισε δίκαιο το 0-0.

«Ως συνολική εικόνα του παιχνιδιού θα πω πως σίγουρα ήμασταν καλύτεροι από τον Άρη, αλλά παρά ότι είχαμε την υπεροχή, ο Άρης ήταν αυτός που είχε τις καλύτερες ευκαιρίες με τα δύο δοκάρια. Ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά αργό. Ήμασταν ιδιαίτερα άτολμοι, ίσως να έπαιξε ρόλο ότι ο Άρης επέλεξε να αμύνεται με 10 παίκτες. Στο δεύτερο μέρος επιβάλαμε τον τρόπο του παιχνιδιού μας αλλά νομίζω ότι θα πρέπει να αισθανόμαστε τυχεροί γιατί στην φάση του Καστίγιο δεν κατέληξε στα δίχτυα. Εύχομαι καλή επιτυχία στον Άρη και να φέρει στην Ελλάδα μια σημαντική πρόκριση".

Για το αν είναι ικανοποιημένος από τον βαθμό της ισοπαλίας τόνισε: "Όταν ένα παιχνίδι τελειώνει έτσι μάλλον ναι. Αλλά αν γυρνάγαμε τον χρόνο πίσω θα λέγαμε όχι. Βάλαμε ένα βαθμό σε ένα παιχνίδι εντός έδρας, που εντός έδρας πρέπει να παίρνουμε περισσότερους βαθμούς".

Για την «αφλογιστία» της ομάδας του στην επίθεση δήλωσε: "Όταν δεν σκοράρεις σε τέσσερα παιχνίδια μας ανησυχεί. Νομίζω ότι στα τρία τελευταία παιχνίδια δεν ήμασταν στην καλύτερή μας κατάσταση. Σήμερα φάνηκε πως αρχίζουμε και βρίσκουμε ρυθμό. Από το επόμενο παιχνίδι και μετά θα μπορούμε να βάλουμε την μπάλα στα δίχτυα".
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags