Facebook Pixel «Θα δείτε σύντομα κι άλλους… Κλωναρίδηδες»!
| 2012-07-08 21:45:00

«Θα δείτε σύντομα κι άλλους… Κλωναρίδηδες»!

«Θα δείτε σύντομα κι άλλους… Κλωναρίδηδες»!

Στις Ακαδημίες της ΑΕΚ γίνεται σοβαρή δουλειά σύμφωνα με τον Χάρη Κοπιτσή, ο οποίος υποστηρίζει πως θα βγούνε και άλλα νέα ταλέντα όπως ο Κλωναρίδης.

Ο προπονητής της Κ17 της ΑΕΚ, Χάρης Κοπιτσής, μίλησε στην «ΩΡΑ των σπορ» για τη δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής της «Ένωσης», τα νέα ταλέντα που θα δούμε σύντομα στην πρώτη ομάδα αλλά και την προσπάθεια που κάνει ο Θωμάς Μαύρος. Ο Κοπιτσής τόνισε πως οι νεαροί ποδοσφαιριστές που υπάρχουν στις μικρότερες ομάδες των «κιτρινόμαυρων» έχουν πολλές δυνατότητες και πως αν συνεχίσουν να δουλεύουν με τον ίδιο ζήλο, σύντομα θα πάρουν τις ευκαιρίες τους και θα ξεχωρίσουν.

«Γίνεται εξαιρετική δουλειά στις Ακαδημίες και θα φανεί αυτό σύντομα. Υπάρχουν παίκτες με πολύ ταλέντο οι οποίοι αν συνεχίσουν να δουλεύουν, είναι δεδομένο πως θα τους δούμε στην πρώτη ομάδα. Και όχι λόγω των συνθηκών που επικρατούν τώρα, αλλά επειδή το αξίζουν. Υπάρχουν κι άλλοι Κλωναρίδηδες τους οποίους θα τους δείτε σιγά-σιγά να παίρνουν τις ευκαιρίες τους. Κίνητρο για τους νεαρούς παίκτες αποτελεί το γεγονός πως φοράνε τη φανέλα της ΑΕΚ. Αυτό και μόνο αρκεί. Το ότι βρίσκονται σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο πρέπει να τους κάνει να δίνουν και την ψυχή τους, τόσο στις προπονήσεις όσο και στους αγώνες»,είπε αρχικά.

Φυσικά, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του «Δικεφάλου» δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στην κίνηση του Θωμά Μαύρου, δηλώνοντας πως η παρουσία του Θ(ε)ωμά δίνει όραμα στον κόσμιο και εξέφρασε τη σιγουριά του πως το εγχείρημά του θα στεφθεί με επιτυχία και η ΑΕΚ θα γίνει και πάλι μεγάλη, όπως της αξίζει.

«Η παρουσία και μόνο του Θωμά Μαύρου δίνει όραμα. Η αγάπη που έχει για την ΑΕΚ είναι πολύ μεγάλη και πραγματικά είναι διατεθειμένος να δώσει και την ψυχή του για την ΑΕΚ. Είμαι σίγουρος πως όλοι μαζί και με τον κόσμο στο πλευρό μας όχι μόνο θα ξεπεράσουμε αυτό το εμπόδιο, αλλά θα ξανακάνουμε την ΑΕΚ μεγάλη, όπως της αξίζει. Είμαι σίγουρος γι’ αυτό. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον Θωμά και ξέρω πως ότι κάνει το κάνει για να σώσει την ΑΕΚ. Εγώ είμαι δίπλα του όπως πρέπει να είμαστε και όλοι μας. Είναι πολύ σημαντικό που είμαστε αυτή τη στιγμή στην ΑΕΚ άνθρωποι που έχουμε φορέσει αυτή τη φανέλα και γνωρίζουμε τη νοοτροπία αυτής της ομάδας. Είναι αλλιώς να είσαι ΑΕΚ και όσοι είμαστε τώρα στον σύλλογο το γνωρίζουμε αυτό», ήταν τα λόγια του Χάρη Κοπιτσή.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags