Facebook Pixel «Ηθικά κακοποιημένοι»…
| 2011-02-20 23:49:00

«Ηθικά κακοποιημένοι»…

«Ηθικά κακοποιημένοι»…

Για τα όσα έγιναν στο γκολ που ακυρώθηκε του Κατσουράνη, τον Λέτο και τα επεισόδια μετά τη λήξη μίλησε στον «ΣΚΑΪ» ο Αλέξης Τζόρβας.

«Είμαστε ηθικά κακοποιημένοι», είπε μεταξύ άλλων ο γκολκίπερ του Παναθηναϊκού.

«Δεν φτάνει να περάσει ένα 24ωρο για να ξεπεράσουμε αυτά που έγιναν. Είμαστε ηθικά κακοποιημένοι… Χάθηκε ένα πρωτάθλημα το οποίο θα μπορούσαμε ακόμα να διεκδικήσουμε.

Εκείνη τη στιγμή που ακυρώθηκε το γκολ δεν μπορούσαμε να συνειδητοποιήσουμε τι συνέβη. Θα μπορούσαμε και εμείς να διακόψουμε το ματς με αυτά που έγιναν. Δυστυχώς, θα μιλήσω για τη διαιτησία. Πιστεύω πως έγιναν εγκλήματα σε τρεις καθοριστικές φάσεις. Αν ήταν μόνο μία μπορεί να μην πείραζε αλλά μιλάμε για τρεις. Γιατί αν νικούσαμε, αφού στην ουσία νικητές ήμασταν, θα μπορούσε η διαφορά να είναι στους τρεις βαθμούς και να ήμασταν σε τροχιά διεκδίκησης του τίτλου», είπε αρχικά για τη διαιτησία.

Για τον Λέτο και τα όσα έγιναν μετά το ματς: «Μετά το ματς, ο Σεμπάστιαν, δικαίως λέω εγώ, αν και στην ένταση των στιγμών λέω εγώ μπορούν πολλοί να παραφερθούν, πήγε να ζητήσει εξηγήσεις από τον Τοροσίδη, όχι να πιαστεί μαζί του όπως είπαν

Εγώ πήγα με τον Καραγκούνη σαν πιο παλιοί για να προστατεύσουμε τον συμπαίκτη μας και να τον ηρεμήσουμε για να φύγουμε. Δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε, το παραδέχτηκε και ο ίδιος. Όμως πρέπει και στον Παναθηναϊκό μεταξύ μας να τα συζητήσουμε αυτά»

Για την επίθεση που δέχτηκε με τη λήξη: «Ναι, δέχτηκα επίθεση σε κάποιο σημείο και λυπάμαι που το λέω, αλλά μόλις έληξε το ματς κάποιοι άνθρωποι του Ολυμπιακού μας προστάτευσαν, όμως μόλις φτάσαμε στη φυσούνα κάποιοι μας έσπρωχναν για να ξαναβγούμε έξω! Εμένα, τον Νίνη, τον Τζιμπρίλ μας έσπρωξαν για να συνεχίσουν πάνω μας και εμείς γυρίσαμε για να αμυνθούμε»

Στο τέλος, τόνισε: «Δεν θέλω να σηκώσω και άλλο τους τόνους. Σαν ΠΣΑΠ έχουμε κάνει προσπάθειες κατά της βίας και πρέπει να προσπαθήσουμε να την καταπολέμησυμε, αν και δεν είναι δική μας δουλειά. Η κατάσταση έχι φτάσει στο απροχώρητο και έχουμε πει σε επεισόδια να φεύγουμε από τον αγωνιστικό χώρο αλλά χτες δεν μπόρεσαμε να το κάνουμε αυτό, γιατί έγινε μετά τη λήξη. Δέχτηκε πλήγμα η εικόνα του ποδοσφαίρου μας με τις δηλώσεις που έκαναν οι Τζιμπρίλ και Ζιλμπέρτο και τις εικόνες που είδαμε»
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags