Facebook Pixel «Αχ, αυτά τα δοκάρια…»
| 2011-02-20 23:53:00

«Αχ, αυτά τα δοκάρια…»

«Αχ, αυτά τα δοκάρια…»

Στα δύο δοκάρια που είχε ο Άρης στάθηκε ο Γιάννης Μιχαλήτσος στις δηλώσεις του μετά το ματς του Άρη με τον Ατρόμητο.

«Θέλαμε να κερδίσουμε. Είχαμε δυο δοκάρια και θα μπορούσαμε να το κάνουμε αλλά και ο αντίπαλος ήταν δυνατός. Θα μπορούσαμε να φύγουμε με το θετικό αποτέλεσμα. Οι ευκαιρίες με τα δοκάρια ήταν οι πιο καλές και οι πιο χαρακτηριστικές του παιχνιδιού. Οι παίκτες έδωσαν πάνω από το 100% των δυνατοτήτων τους. Ήταν ένα καλό παιχνίδι, καλό όχι με την έννοια του ποιοτικού. Για έναν θεατή ήταν ανιαρό ματς» είπε χαρακτηριστικά ο τεχνικός.

Ο Μιχαλήτσος όταν ρωτήθηκε απάντηση σχετικά με το αν ο Καστίγιο θα μπορούσε να είχε μπει νωρίτερα στο παιχνίδι:«Είναι υποθέσεις όλα αυτά και μπορούμε να πούμε οτιδήποτε. Στην μπάλα δεν μπορεί να προβλέψει κανείς τίποτα. Ήταν αρκετός ο χρόνος που αγωνίστηκε ο Καστίγιο».

Για τον επαναληπτικό της Πέμπτης με την Μάντσεστερ Σίτι ο προπονητής του Άρη υποστήριξε: «Υπάρχει κούραση γιατί δεν έχουμε συνηθίσει να δίνουμε πολλά παιχνίδια, αφού δεν παίζουμε με οποιαδήποτε ομάδα. Το μόνο που με φοβίζει είναι τι φρεσκάδα θα παρουσιάσουν στο παιχνίδι αυτό και δύο μέρες μετά έχουμε ένα ακόμα σημαντικό ματς απέναντι στην Λάρισα.

Επιθετικά δεν έχουμε πρόβλημα, αλλά αμυντικά έχουμε λίγες λύσεις και βλέπετε τον Γκιάρο που είναι 37 ετών και παίζει συνέχεια όπως και ο Λαζαρίδης που και οι δύο τα πηγαίνουν καλά.

Σήμερα όμως κερδίσαμε και έναν παίκτη, τον Παπαζαχαρία που έχει να παίξει έναν χρόνο και δεν ήταν στην κανονική του θέση αφού είναι αμυντικό. Έχουμε λίγες λύσεις αμυντικά».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags