Facebook Pixel «Συσσωρευμένα προβλήματα χρόνων στην ΑΕΚ»
| 2011-02-20 23:53:00

«Συσσωρευμένα προβλήματα χρόνων στην ΑΕΚ»

«Συσσωρευμένα προβλήματα χρόνων στην ΑΕΚ»

Απόλυτα ικανοποιημένος από την ισοπαλία του Πανιωνίου κόντρα στην ΑΕΚ έμεινε ο Τάκης Λεμονής, ο οποίος ρωτήθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ένωση.
 

Για το παιχνίδι ανέφερε:«Εμείς ήρθαμε εδώ βλέποντας όλα τα ματς ως τελικό. Παίξαμε απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο και μας αφήνει ικανοποιημένους η ισοπαλία. Η ομάδα βάση των δυνατοτήτων που έχει, έπαιξε αρκετά έξυπνα. Σε μια στιγμή που χάσαμε την αυτοσυγκέντρωση μας δεχθήκαμε το γκολ. Όλοι θέλουμε να βλέπουμε ωραίο ποδόσφαιρο, αλλά δεν είναι εύκολο. Η ΑΕΚ έχει πολύ ποιότητα μεσοεπιθετικά, αλλά δεν κινδυνέψαμε. Είχαμε μια έξυπνη αγωνιστική συμπεριφορά».

Για το τι φταίει και η ΑΕΚ κάνει πολλά «στραβοπατήματα», τόνισε: «Προβλήματα τα οποία συσσωρεύονται χρόνια, δεν είναι εύκολο να λυθούν. Δεν είμαι αρμόδιος να απαντήσω για τα προβλήματα της ΑΕΚ. Όμως σίγουρα υπάρχουν συσσωρευμένα προβλήματα. Και χάνει βαθμούς απέναντι σε ομάδες που παίζουν σφικτά».

Για το επεισόδιο του Ριέρα με τον Καφέ, σχολίασε:«Κατά την διάρκεια του αγώνα δεν είδα κάτι για την φάση του Ριέρα. Κατάλαβα κάποια πράγματα από την αντίδραση του Καφέ, που είναι ένα παιδί σοβαρό και δεν μπορεί να είχε νεύρα χωρίς λόγο. Και μένα δεν μου άρεσαν κάποια πράγματα στην φισούνα. Θεωρώ αδιανόητο για κάποιον προπονητή, που ήρθε από ένα προηγμένο πρωτάθλημα, να μην λειτουργεί πυροσβεστικά. Αν όντως έχει γίνει, θα πάρω θέση απέναντι στον ποδοσφαιριστή μας. Αλλά θα πρέπει να λέμε και για την συμπεριφορά του Χιμένεθ που δεν λειτούργησε πυροσβεστικά».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags