Facebook Pixel Όλοι μαζί κι ο Βαγγέλης χώρια…
| 2011-02-21 02:30:00

Όλοι μαζί κι ο Βαγγέλης χώρια…

Όλοι μαζί κι ο Βαγγέλης χώρια…

«Επανάσταση» εναντίον του Βαγγέλη Μαρινάκη έχουμε στην Σούπερ Λιγκ. Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Άρης ενώνουν τις δυνάμεις τους για να τον διώξουν από πρόεδρο!

Τα όσα έγιναν στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκού το Σάββατο το βράδυ εντός αγωνιστικού χώρου από τους διαιτητές κατά τη διάρκεια του αγώνα και από τους φιλάθλους των γηπεδούχων αμέσως μετά το σφύριγμα της λήξης, έχουν προκαλέσει την οργή όχι μόνο των ανθρώπων του «τριφυλλιού», αλλά και πολλών ακόμα ομάδων του πρωταθλήματος. Μάλιστα, οι δηλώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη και τα… επεισόδια που είχε με παίκτες των «πρασίνων» φαίνεται πως θα προκαλέσουν μεγάλες αντιδράσεις.

Συγκεκριμένα, πληροφορίες που έγιναν γνωστές την Κυριακή το βράδυ, αναφέρουν πως στο πλευρό του Παναθηναϊκού, ο οποίος ζητάει την απομάκρυνση του ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού από την προεδρία της Σούπερ Λιγκ, βρίσκονται πλέον και οι ΑΕΚ, Άρης και ΠΑΟΚ. Μάλιστα, οι τέσσερις μεγάλες ομάδες είχαν από το πρωί της Κυριακής συνεχόμενες επαφές και αποφασίστηκε να γίνει πρόταση μομφής κατά του Μαρινάκη στο επόμενο Δ.Σ της Λίγκας.

Άλλωστε, τόσο ο Σταύρος Αδαμίδης, τόσο ο Γιάννης Κόντης όσο και ο Θοδωρής Ζαγοράκης έχουν κατά την διάρκεια της φετινής περιόδου συγκρουστεί με τον Μαρινάκη. Θεωρώντας λοιπόν, πως όσα έγιναν στο Φάληρο και οι δηλώσεις του Μαρινάκη αμέσως μετά… ξεχείλισαν το ποτήρι, επιλέγουν τον δρόμο της… επανάστασης.

Φυσικά για να καταφέρουν και να απομακρύνουν τον Μαρινάκη από την Σούπερ Λιγκ, θα πρέπει να υπάρξει πλειοψηφία στην ψηφοφορία κάτι που δεν φαίνεται εύκολο…
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags