Facebook Pixel «Δεν έγινε κάτι. Εγκληματική συμπεριφορά από Λέτο»
| 2011-02-21 02:56:00

«Δεν έγινε κάτι. Εγκληματική συμπεριφορά από Λέτο»

«Δεν έγινε κάτι. Εγκληματική συμπεριφορά από Λέτο»

Την αντίθεση του στα λεγόμενα του Αλέξανδρου Τζόρβα περί προπηλακισμών παικτών του Παναθηναϊκού, εξέφρασε ο Γιάννης Μώραλης σε τηλεοπτική του συνέντευξη, ενώ κατηγόρησε τον Σεμπάστιαν Λέτο για εγκληματική συμπεριφορά.

Ο εκ των αντιπροέδρων του Ολυμπιακού μίλησε σε εκπομπή του ΣΚΑΪ και αφού πρώτα απάντησε στον Τζόρβα ο οποίος είχε μιλήσει νωρίτερα στην ίδια εκπομπή -κάνοντας λόγο για προπηλακισμούς εναντίον του και συμπαικτών του, στη συνέχεια μίλησε για φανταστικές καταγγελίες του ΠΑΟ.

«Δεν παραδεχόμαστε ότι έχει γίνει κάτι. Θεωρώ ότι είναι ένα σημαντικό θέμα που έχει γίνει από χθες και θεωρώ ότι το καλύτερο θα ήταν να διαβαστεί ολόκληρη η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Δεν αντιλαμβάνομαι αυτό που είπε κ. Τζόρβας. Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού ήταν ξεκάθαρη. Το γκολ του Παναθηναικού έπρεπε να μετρήσει κανονικά και δεν νομίζω πως υπάρχει άλλη ομάδα που έχει παραδεχθεί δημόσια ένα λάθος», τόνισε αρχικά.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην εισβολή των οπαδών στον αγωνιστικό χώρο.«Η είσοδος των φιλάθλων είναι καταδικαστέα, κάτι που αναφέρουμε και στην ανακοίνωση. Αν ήθελαν να μπουν και να πανηγυρίσουν με τους παίκτες, έπρεπε να φύγουν οι παίκτες (σ.σ. του Παναθηναϊκού) και να το κάνουν. Διαφωνώ κάθετα ότι κάποιοι από την πλευρά του Ολυμπιακού ήθελαν να τους σπρώξουν. Άνθρωποι της ΠΑΕ και εγώ προσωπικά, επιχειρήσαμε να τους προστατεύσουμε. Και το πετύχαμε σε μεγάλο βαθμό. Αν κάποιος παίκτης έχει χτυπηθεί τότε αυτό είναι διπλά καταδικαστέο».

Τέλος μίλησε για όσα έγιναν μετά το τέλος του ματς στα αποδυτήρια:«Όσον αφορά στο Τοροσίδη έχω διαφορετική εικόνα. Δεν καταλαβαίνω το έγκλημα. Δυστυχώς έκανε μια κακή ενέργεια και τιμωρήθηκε σωστά με την αποβολή και θα τιμωρηθεί σύμφωνα το φύλλο αγώνα και τους κανονισμού. Θεωρώ την συμπεριφορά του Λέτο εγκληματική, αφού είχε επιβιβαστεί στο πούλμαν οι Λέτο, Καραγκούνης και Τζόρβας επέστρεψαν στα αποδυτήρια, βρίζοντας και όχι μόνο τον Βασίλη, αλλά και απωθώντας τους αστυνομικούς.

Αν ήθελε απλά να μιλήσει στον Τοροσίδη, δεν χρειαζόταν η συνδρομή του Καραγκούνη και του Τζόρβα. Υπάρχουν φανταστικές καταγγελίες και άκρατες υπερβολές. Αυτά που λέγονται για την Ριζούπολη και τους Παπουτσέληδες δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Έχει τελειώσει, έχει κερδίσει ο Ολυμπιακός. Πρέπει να πω πως η αποστολή του Παναθηναϊκού φιλοξενήθηκε άψογα. Τα υπόλοιπα και οι υπερβολές που λέγονται για προπηλακισμό δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags