Facebook Pixel Το φαινόμενο φορούσε …πάνες!
| 2011-02-21 11:11:00

Το φαινόμενο φορούσε …πάνες!

Το φαινόμενο φορούσε …πάνες!

Ο Λουξεμπούργκο αποκάλυψε σε ισπανική εφημερίδα ότι ο Ρονάλντο αναγκαζόταν να φοράει πάνες κατά τη διάρκεια του Κόπα Αμέρικα το 1999!

Ο πρώην προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης και νυν της Φλαμένγκο, Βαντερλέι Λουξεμπούργκο, σε δηλώσεις που έκανε στην "Marca" αποκάλυψε ένα μυστικό του Ρονάλντο.

Το "φαινόμενο" κατά τη διάρκεια του Κόπα Αμέρικα στην Ουρουγουάη το 1999 έπρεπε να φοράει πάνα, γιατί ένα χάπι αδυνατίσματος που του είχε χορηγηθεί, του έφερνε τάση για...εκκένωση.

Συγκεκριμένα ο Λουξεμπούργκο δήλωσε: "Ο Ρονάλντο έπασχε από υπερβολικό βάρος και προσπαθούσε να χάσει μερικά κιλά. Ο γιατρός του έδωσε ένα φάρμακο που ονομάζεται "Xenical", αποτελεσματικό μεν, αλλά προκαλεί συχνές εκκενώσεις. Έτσι, για να αποφευχθούν "επεισόδια", ο παίκτης ήταν αναγκασμένος να χρησιμοποιεί πάνες".

Ο Βραζιλιάνος προπονητής συνέχισε λέγοντας ότι "το "φαινόμενο" είχε παραπονεθεί αρκετές φορές για τις συνθήκες που αγωνιζόταν, παρόλα αυτά συνέχισε να πετυχαίνει γκολ, όπως πάντα".

Να σημειώσουμε ότι ο "Ρόνι" είχε ανακηρυχθεί σε πρώτο σκόρερ εκείνης της διοργάνωσης, μαζί με τον Ριβάλντο. Και οι δυο τους είχαν σημειώσει από πέντε γκολ και Βραζιλία πήρε το κύπελλο.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags