Facebook Pixel «Κόντρα σε ΤΣΣΚΑ και κρύο»
Ποδόσφαιρο
| 2011-02-21 18:15:00

«Κόντρα σε ΤΣΣΚΑ και κρύο»

«Κόντρα σε ΤΣΣΚΑ και κρύο»

Για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, το πολικό ψύχος της Μόσχας αλλά και για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό μίλησε ο Μάκης Χάβος την παραμονή του αγώνα με τους Ρώσους.

«Εκτός από τον αντίπαλο έχουμε να διαχειριστούμε και εξωγενείς παράγοντες όπως ο συνθετικός τάπητας και το πολικό ψύχος. Εμείς σαν ομάδα κάναμε ότι μπορούσαμε για να προετοιμαστούμε. Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, η ΤΣΣΚΑ έχει ένα μικρό προβάδισμα αλλά εμείς ήρθαμε εδώ για να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες μας», είπε αρχικά ο τεχνικός του «Δικεφάλου».

Για το αν θα κάνει αλλαγές: "Ξέρουμε ότι κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Με τον Παναθηναϊκό κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, με τον Πανιώνιο κάναμε το χειρότερο μας παιχνίδι και με τη ΤΣΣΚΑ κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο 25λεπτο. Οταν έχουμε τη μπάλα αύριο θα κάνουμε επίθεση για γκολ και όταν δεν την έχουμε θα αμυνόμαστε".

Για το αν έχει πίστη για την πρόκριση: "Βεβαίως..."

Για το αν θα παίξει ο Βιτόλο ή θα προστατευθεί: "Ξέρετε όλοι σας πόσο σημαντικός είναι για την ομάδα. Πρέπει όλοι να τον βοηθήσουμε. Στο πρώτο παιχνίδι αποφασίσαμε να παίξει αλλά για αύριο έχουμε κάποιες σκέψεις λόγω του χλοοτάπητα και του πολικού ψύχους".

Για το αν θα ρισκάρει αύριο: "Γενικώς στο ποδόσφαιρο αν δεν πάρεις ρίσκο δεν πετυχαίνεις μεγάλα πράγματα. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό και θεωρώ ότι ο τρόπος που θα αντιμετωπίσουμε αύριο το παιχνίδι θα είναι ο ιδανικός".

Για το αν υπάρξει εξήγηση για την αντίδραση της ομάδας όταν δέχεται γκολ: "Μας έχει προβληματίσει όλους αυτό. Όταν κάνεις 25 καλά λεπτά απέναντι σε μία ομάδα όπως η ΤΣΣΚΑ έχεις επιθετικότητα και δε βάζεις γκολ πέφτει η ψυχολογία. Είναι κάτι που μόνο μέσα από τα παιχνίδια μπορούμε να το λύσουμε".

Για το πιο δύσκολο κομμάτι που πρέπει να αντιμετωπίσουν αύριο: "Το πρώτο είναι η δυναμικότητα του αντιπάλου. Ειδικά όταν πετυχαίνει μέσο όρο τέσσερα γκολ. Υπάρχουν και οι άλλοι παράγοντες αλλά εμείς αυτό που πρέπει να κοιτάμε είναι το αγωνιστικό κομμάτι και φυσικά τη δυναμικότητα της αντιπάλου ομάδας".

Για αν μπορεί να ζητήσει αναβολή του αγώνα ο ΠΑΟΚ: "Αυτό θα το δούμε..."

Για το πως επηρεάζεται ένας παίκτης με κακές καιρικές συνθήκες: "Επηρεάζεται πάρα πολύ. Και δύο και τρεις μέρες να έρθεις πριν το παιχνίδι, δε μπορεί να γίνει προσαρμογή του σώματος στο κρύο".

Για όλα όσα έχουν γίνει τελευταία στο ελληνικό ποδόσφαιρο: "Δεν είναι σωστά πράγματα αυτά πόσο μάλλον από τη στιγμή που γινόμαστε ρεζίλι και στην Ευρώπη. Αλλά εγώ δε μπορώ να κάνω κάτι για να το αλλάξω αυτό".
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags