Facebook Pixel Όπου υπάρχει φωτιά, υπάρχει και καπνός;
| 2010-12-26 14:29:00

Όπου υπάρχει φωτιά, υπάρχει και καπνός;

Όπου υπάρχει φωτιά, υπάρχει και καπνός;

Οι φήμες για πιθανή αποχώρηση του Πέτρου Παππά από την ΑΕΚ εντείνονται συνεχώς. Ο σκύλος έψαξε και σας μεταφέρει τι ισχύει…

Σύμφωνα λοιπόν με όσα έχουμε μάθει τις τελευταίες ημέρες και μετά από σχετικό πρωτοσέλιδο εφημερίδας την Παρασκευή, σας ενημερώνουμε πως όντως υπάρχει μεγάλη δόση αλήθειας σε όσα έχουν γραφτεί μέχρι τώρα.

Ο ένας εκ των δύο μεγαλομετόχων της Ένωσης έχει εκφράσει αρκετές φορές το τελευταίο διάστημα στο στενό του περιβάλλον την επιθυμία του να αποχωρήσει από την Ένωση, όντας δυσαρεστημένος από την αντιμετώπιση που έχει από τον Τύπο και από τους φιλάθλους της ομάδας.

Ο Παππάς αναφέρει πως έχει δώσει ήδη πάρα πολλά λεφτά στην ομάδα, κάτι όμως που δεν αναγνωρίζεται από κανέναν, αφού τα δημοσιεύματα που επιτίθενται στην διοίκηση είναι σχεδόν καθημερινά, ενώ οι φίλαθλοι εκτός από τα… ντου που κάνουν κατά καιρούς στους παίκτες, δείχνουν την δυσαρέσκειά τους στη νυν διοίκηση από τη μη παρουσία τους στο γήπεδο.

Ο μεγαλομέτοχος λοιπόν των «κιτρινόμαυρων» είναι αποφασισμένος να μείνει στην ομάδα μέχρι το καλοκαίρι, να καλύψει οικονομικά την τρέχουσα σεζόν και μετά να αποχωρήσει ή καλύτερα να πουλήσει. Αν δεν βρει πάντως να πουλήσει, δεν αποκλείεται ακόμα και να χαρίσει, όπως φέρεται να έχει πει σε στενούς του συνεργάτες. Επίσης, αυτό που είναι δεδομένο, είναι η  μη διάθεση του Νίκου Νοτιά να βγει μπροστ ά. Ο Χιώτης επιχειρηματίας για την ώρα ασχολείται μόνο με το προπονητικό… 

Βέβαια, αν αποχωρήσει ο Παππάς, τον ίδιο δρόμο αναμένεται να ακολουθήσει και ο Αδαμίδης. Δεν πρέπει να ξεχνάμε όμως, πως μεγάλο ρόλο στις εξελίξεις θα παίξει και η πορεία της ομάδας στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags