Facebook Pixel «Είμαι περήφανος που τους προστατέψαμε»!
| 2011-02-21 19:28:00

«Είμαι περήφανος που τους προστατέψαμε»!

«Είμαι περήφανος που τους προστατέψαμε»!

Ο Μάρκο Πάντελιτς σε δηλώσεις σε ιστοσελίδα της πατρίδας του δήλωσε «περήφανος για τον εαυτό του και τους συμπαίκτες του» που προστάτεψαν τους παίκτες του Παναθηναϊκού μετά τη λήξη του ντέρμπι!

Για τις διαμαρτυρίες του Παναθηναϊκού για τη διαιτησία, είπε: «Δεν θέλω να μπω σε αυτή τη συζήτηση. Αν το αποτέλεσμα του ντέρμπι ήταν διαφορετικό, η διαφορά μας θα ήταν μικρότερη, αλλά και πάλι θα ήταν δύσκολο να μας φτάσει ο Παναθηναϊκός. Δεν έκρινε αυτό το παιχνίδι το πρωτάθλημα. Νομίζω πως είναι ξεκάθαρο ότι φέτος είμαστε καλύτεροι από τον Παναθηναϊκό. Μπορεί στα ντέρμπι να μην αποδώσαμε σε τόσο υψηλό επίπεδο, αλλά κερδίσαμε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια. Είναι φυσικό στον Παναθηναϊκό να είναι νευριασμένοι και σίγουρα αυτά που έγιναν στο τέλος του αγώνα δεν έχουν σχέση με το ποδόσφαιρο, αλλά δεν είναι αυτός λόγος για να αμφισβητούμε ολόκληρο το πρωτάθλημα».

Για την εισβολή και την επίθεση σε παίκτες του Παναθηναϊκού, σχολίασε: «Ειλικρινά, πιστεύω πως ο κόσμος μπήκε στο γήπεδο γιατί ήθελε πολύ μία νίκη σε ντέρμπι. Είχαμε χάσει από τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ στον πρώτο γύρο και όταν ήρθε το νικητήριο γκολ στις καθυστερήσεις, υπήρξε έκρηξη ενθουσιασμού. Πιστεύω πως εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο για να πανηγυρίσουν και δεν είχαν πρόθεση να χτυπήσουν κάποιον παίκτη. Όμως σε τέτοιες ομάδες ατόμων μπορεί να υπάρχουν κακές στιγμές και λάθος πράξεις. Έτσι έγινε και τώρα.

Εμείς προσπαθήσαμε να προστατέψουμε τους παίκτες του Παναθηναϊκού και είμαι χαρούμενος που κανένας δεν τραυματίστηκε σοβαρά. Είμαι περήφανος για τον εαυτό μου και τους συμπαίκτες μου, γιατί τους προστατέψαμε. Τέτοιες σκηνές δεν πρέπει να επαναληφθούν και πιστεύω πως οι περισσότεροι εισέβαλαν στο γήπεδο για αθλητικούς λόγους».

Για τις εντυπώσεις του από την παρουσία του στον Ολυμπιακό: «Αισθάνομαι πολύ όμορφα στην Αθήνα, ο Ολυμπιακός είναι φανταστικός σύλλογος, η ομάδα είναι πολύ καλά οργανωμένη, διαθέτει σπουδαίους παίκτες και η ζωή στην Ελλάδα είναι πολύ καλή. Είμαι ικανοποιημένος λοιπόν. Γνωρίζω και ελληνικά, οπότε όλα πάνε καλά».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags