Facebook Pixel «Δεν με χτύπησε ο Μπέος»
| 2011-02-21 21:05:00

«Δεν με χτύπησε ο Μπέος»

«Δεν με χτύπησε ο Μπέος»

Ο Βιθέντε Μόνχε με γραπτή του δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου διέψευσε την πληροφορία ότι ο Αχιλλέας Μπέος χειροδίκησε εναντίον του…

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Μόνχε

«Με έκπληξη πληροφορήθηκα ότι μερίδα δημοσιογράφων υποστηρίζει πως ο πρόεδρος της ομάδας μας κ. Aχιλλέας Μπέος χειροδίκησε εναντίον μου, μετά τη λήξη του χθεσινού αγώνα, κάτι που είναι πέρα για πέρα αναληθές. Είναι επίσης άξιο απορίας πως κανένας δημοσιογράφος δεν επικοινώνησε μαζί μου για να διασταυρώσει την ύπαρξη ή όχι του υποτιθέμενου συμβάντος»

Βιθέντε Μόνχε

Στην ίδια κίνηση προέβησαν και οι τέσσερις αρχηγοί της ομάδας, Λεάντρο Άλβαρεζ, Κώστας Καπετάνος, Ηλίας Σολάκης και Χαβιέ Ούμπιντες.

Στην ανακοίνωσή τους διαψεύδουν επίσης το συμβάν και τονίζουν ότι μοναδικός στόχος του πρόεδρου της ΠΑΕ, όταν επισκέπτεται τους παίκτες στα αποδυτήρια, είναι να ανεβάσει το ηθικό τους.

«Έκπληκτοι πληροφορηθήκαμε για ένα ανύπαρκτο συμβάν που αφορά εμάς και την ομάδα μας και νιώθουμε υποχρεωμένοι να πάρουμε θέση. Ουδέποτε ο πρόεδρός μας κ. Αχιλλέας Μπέος έχει χειροδικήσει ενάντια σε οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή, πόσο μάλλον εις βάρος του Βιθέντε Μόνχε, μετά τη λήξη του χθεσινού αγώνα.

Μέσα στα δύο χρόνια παρουσίας μας στην ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου, η παρουσία του προέδρου μας στα αποδυτήρια έχει ως αποκλειστικό στόχο την εμψύχωση και μόνο της ομάδας, με το δικό του χαρακτηριστικό τρόπο, είτε σε στιγμές έντασης, είτε σε στιγμές ηρεμίας. Οτιδήποτε άλλο διαδίδεται είναι κακόβουλο και ψευδές και μόνο σκοπό έχει να βλάψει το καλό κλίμα και την ηρεμία της ομάδας. Παραμένουμε όλοι ενωμένοι σαν μία γροθιά, με σκοπό να υλοποιήσουμε τους στόχους μας»

Οι αρχηγοί του ποδοσφαιρικού τμήματος
Λεάντρο Άλβαρεζ
Κώστας Καπετάνος
Ηλίας Σολάκης
Χαβιέ Ούμπιντες

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags