Facebook Pixel «2-0 θα έπρεπε να κερδίσουμε»
| 2011-02-21 21:35:00

«2-0 θα έπρεπε να κερδίσουμε»

«2-0 θα έπρεπε να κερδίσουμε»

«Πραγμαικούς νικητές» χαρακτήρισε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα τους παίκτες του στην προπόνηση της Δευτέρας, στην ομιλία του για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, τονίζοντας ότι «θα έπρεπε να είχαμε κερδίσει 2-0»…

«Να σας πω για ακόμη μία φορά οτι εσείς είστε οι πραγματικοί νικητές σε αυτό το παιχνίδι. Θα έπρεπε να είχαμε κερδίσει 2-0, όμως οι διαιτητές δεν μας άφησαν να κερδίσουμε.

Είμαι τόσα χρόνια στο χώρο του ποδοσφαίρου, όμως αυτό που έγινε το Σάββατο δεν το έχω συναντήσει ξανά στη ζωή μου. Πολλά συγχαρητήρια για την απόδοσή σας», τόνισε αρχικά ο Πορτογάλος και συνέχισε: «Από εκεί και πέρα αυτό που θέλω να σας πω είναι να μην το βάλουμε κάτω. Να μην παρατήσουμε. Είμαστε υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε έτσι. Εξάλλου θέλω να ξέρετε οτι και μαθηματικά δεν έχει τελειώσει τίποτα.

Ξέρω οτι τα πράγματα είναι δύσκολα. Είναι ακόμη 21 βαθμοί που μπορούμε να διεκδικήσουμε. Έχουμε κάνει μία καλή προσπάθεια. Θέλω να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά. Έχουμε φτιάξει κάτι καλό, μπορούμε όμως να το κάνουμε ακόμα καλύτερο», είπε ο Πορτογάλος τεχνικός.

Πηγή: leoforos.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags