Facebook Pixel «Ατρόμητοι ναι, απαράδεκτοι όχι»!
| 2011-02-21 22:01:00

«Ατρόμητοι ναι, απαράδεκτοι όχι»!

«Ατρόμητοι ναι, απαράδεκτοι όχι»!

"Απαράδεκτα" χαρακτήρισε ο Σισέ όσα έγιναν στο Καραϊσκάκη. Ζήτησε ηρεμία με Ατρόμητο και υποσχέθηκε "πάλη μέχρι τέλους". Κι άλλη, ρε Τζιμπρίλ; Λίγο πάλεψες με τους οπαδούς στο Φάληρο;

Ο αρχηγός του Τριφυλλιού στην κάμερα του MEGA από τη μία διεμήνυσε πως η ομάδα θα συνεχίσει να παλεύει και από την άλλη, τους ζήτησε στο ματς με τον Ατρόμητο «να μας υποστηρίξουν και να μην κάνουν άσχημα πράγματα που ενδεχομένως θα ήθελαν κάποιοι να κάνουν!»

Αναλυτικά:

«Το μήνυμα που θέλω στείλω στον κόσμο μας είναι ότι ασφαλώς όσα συνέβησαν ήταν απαράδεκτα και δεν έπρεπε να γίνουν πράγματα σαν και αυτά, αλλά η φιλοσοφία της ομάδας και η ιστορία της επιτάσσουν να παλεύουμε μέχρι το τέλος.

Η ομάδα έχει σπουδαίους παίκτες, μεγάλους μαχητές και ο καλύτερος τρόπος να το δείξουμε, είναι να παλέψουμε μέχρι το τέλος.

Ζητάω προσωπικά στον κόσμο να είναι το Σάββατο στο γήπεδο στο ματς με τον Ατρόμητο για καλό σκοπό. Τους ζητάω από την καρδιά μου να μας υποστηρίξουν και να μην κάνουν άσχημα πράγματα που ενδεχομένως θα ήθελαν κάποιοι να κάνουν!»
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags