Facebook Pixel Προσοχή στις αλλαγές αποδόσεων
| 2012-07-22 17:18:00

Προσοχή στις αλλαγές αποδόσεων

Προσοχή στις αλλαγές αποδόσεων

Το «σημείο G» σε συνεργασία με την στοιχηματική εφημερίδα KINGBET σας προτείνει παιχνίδια για το Στοίχημα! Για σήμερα οι προτάσεις του Σταύρου Κολίλα από το strangebet.net


Όπως είπε κάποτε ένας γνώστης του στοιχήματος - «καλύτερο να πετύχεις που και που δυο αουτσάιντερ, παρά να κυνηγάς συνέχεια τα φαβορί». Με εξαίρεση τη μικρή κατηγορία της Βραζιλίας, ή καμία φορά τους Αμερικανούς, τα φαβορί περνούν δύσκολες ημέρες.

Σε αρκετές περιπτώσεις οι αποδόσεις βασίζονται σε ονόματα παρά στην πραγματικότητα. Ας πάρουμε ως παράδειγμα τα σημερινά παιχνίδια στην Ελβετία. Φαβορί Γιουγκ Μπόις και Σιόν. Ποιος θα τις αμφισβητήσει; Η Γκρασχόπερ δεν στρίβει, ενώ η Σιόν ενισχύθηκε αισθητά. Της ευρωπαϊκές υποχρεώσεις και απουσίες στη Γιουνγκ Μπόις μάλλον δεν τις υπολογίζουν, ούτε την «τρέλα» που διακατέχει την Γκρασχόπερ. Και η Σιόν; Ξαφνικά έγινε η μεγάλη ομάδα που καθαρίζει τα 1,45. Αν διαβάσεις ότι το Σιόν – Σερβέτ έχει τα στοιχεία των ντέρμπι, σκέψου ότι η Σιόν έχει κερδίσει εντός έδρας τη Σερβέτ μόλις μια φορά τα τελευταία 10 χρόνια. Όσο για Ζυρίχη – Τουν, τα στατιστικά λένε τα πάντα. Χωρίς νίκη η Τουν επί της Ζυρίχης εδώ κι 21 αγώνες.

Αλλαξαν την απόδοση σε Φιγκεϊρένσε – Σάο Πάολο. Επεσε το διπλό, ανέβηκε το διπλό. Εχει απουσίες η Σάο Πάολο και βασικές μάλιστα, όμως στη Φιγκεϊρένσε έμεινα χωρίς προπονητή, διότι η ομάδα έχει να κερδίσει 9 αγωνιστικές. Χθες άλλαξαν την απόδοση στο Κλαμπ Ρεγκάτας – Τζόινβιλ. Στο διπλό ο παράς, στον άσσο ο αγώνας! Προσοχή λοιπόν στις αλλαγές αποδόσεων στο κουπόνι του ΟΠΑΠ. Ή πάμε κόντρα ή τα αφήνουμε στην ηρεμία τους.

Διαβάστε το υπόλοιπο θέμα στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags