Facebook Pixel Αυτοί που εκτελούν τις «πράσινες» αποφάσεις
| 2011-02-21 23:28:00

Αυτοί που εκτελούν τις «πράσινες» αποφάσεις

Αυτοί που εκτελούν τις «πράσινες» αποφάσεις

Ο Μανώλης Γαβαθιώτης γράφει για την επίθεση στα γραφεία της Σούπερ Λίγκας και για το πράσινο διευθυντήριο.

Εχω την άποψη ότι τίποτα από όσα παρακολουθούμε να διαδραματίζονται μετά το ντέρμπι δεν είναι τυχαίο. Διατηρώ την βεβαιότητα ότι όλες οι εκδηλώσεις που βλέπουμε, από «αγανακτισμένους» πράσινους πολίτες (αυτό το ακούγαμε συχνά στην δικτατορία, χωρίς το «πράσινους») αποτελούν μέρος ενός ενορχηστρωμένου σχεδίου, που εκπονείται σε συγκεκριμένο κέντρο αποφάσεων.

Και ιδού το σκεπτικό μου: οι «αγανακτισμένοι» και «διαμαρτυρόμενοι» οπαδοί, την έπεσαν στα γραφεία της Σούπερ Λίγκας και έκαναν ζημιές. Ερώτηση: Γιατί στης Σούπερ Λίγκας; Τι ακριβώς έκανε η διοργανώτρια του πρωταθλήματος, που έχει μοναδική αρμοδιότητα να ορίζει τους παρατηρητές των αγώνων; Ακόμα και τις ώρες που γίνονται οι αγώνες, τις ορίζει η NOVA, βάσει του τηλεοπτικού συμβολαίου.

Σε τι δηλαδή συνετέλεσε η Σούπερ Λίγκα, στα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι; Ποια ακριβώς ήταν η συμμετοχή της;

Διαιτητές δεν ορίζει, ούτε καν τους επιλέγει στην αρχή της περιόδου. Μοναδική υπεύθυνη και αρμόδια για τους διαιτητές, είναι η ΕΠΟ. Επιτροπή της ΕΠΟ είναι η ΚΕΔ, της οποίας προεδρεύει ο κ. Τεροβίτσας. Ανώτερος του κ. Τεροβίτσα, που ορίζει τους διαιτητές και ο μόνος που μπορεί να τον επηρεάσει, είναι ο κ. Πιλάβιος, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας. Επομένως, γιατί η επίθεση στην σούπερ Λίγκα, που δεν έχει καμία συμμετοχή ή ανάμιξη;

Η απάντηση είναι απλή, αλλά και ίδιον του επίπεδου λογικής των συγκεκριμένων οπαδών. Πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας, είναι ο κ. Μαρινάκης! «Και λοιπόν;» θα ρωτήσετε. Δεν έχει… λοιπόν! Αφού είναι πρόεδρος ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, αυτή θα την πληρώσει!

Ούτε καν πλησιάσανε τα γραφεία της ΕΠΟ, στου Γουδή, οι Παναθηναϊκοί. Διότι εκεί, είναι δικοί τους άνθρωποι! Εκεί είναι ο κ. Πιλάβιος, φανατικός οπαδός και αυτός (υπάρχει βιντεάκι στο you tube που αποδεικνύει την οπαδική του ταυτότητα) του Παναθηναϊκού. Αρα, δικός μας και αυτός.

Όπως έχουμε ξαναγράψει, ο κ. Πιλάβιος προορίζεται για επόμενος πρόεδρος του Παναθηναϊκού. Πως θα τα βάλουμε λοιπόν με έναν άνθρωπο που είναι πολύ πιθανό να είναι ο αυριανός μας πρόεδρος; Πως θα επιτεθούμε σε φορέα που πέρυσι, με αντιπρόεδρο τον καπετάν Νικόλα, μας έδωσε ένα ολόκληρο νταμπλ, από το τίποτα;

Πάμε λοιπόν στη Σούπερ Λίγκα, στα σίγουρα, να εκδηλώσουμε την αγανάκτησή μας.
Εχουμε και τον προπηλακισμό του Κερκυραίου επόπτη Τρύφωνα. Τον περίμεναν, λέει, στο αεροδρόμια της Κέρκυρας καμιά δεκαπενταριά αγανακτισμένοι πράσινοι. Αλλοι… αγανακτισμένοι αυτοί πάλι. Εντελώς αυθόρμητα συγκεντρώθηκαν και αποφάσισαν να πάνε να την πέσουνε στον επόπτη, έχοντας μάθει βεβαίως προηγουμένως με ποια πτήση ταξίδευε και πότε θα έφτανε.

Την γλίτωσε ο Τρύφωνας, από τους… αυθόρμητους αγανακτισμένους. Για προχθές δηλαδή την γλίτωσε. Για παραπέρα, δεν είμαι σίγουρος. Το μένος των φανατικών πού ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝ το κοπάδι τους, είναι ανάλογο με το κόμπλεξ τους εναντίον του Ολυμπιακού. Τεραστίων διαστάσεων.

Καταλήγω με την διαπίστωση – συμπέρασμα: Οσα έγιναν μέχρι σήμερα και όσα ΘΑ γίνουν τις προσεχείς ημέρες, αποφασίζονται σε πράσινο διευθυντήριο και εκτελούνται από έμμισθους ή τυφλά φανατισμένους εγκάθετους.

Εκείνο πού σίγουρα ΔΕΝ είναι, εκείνο που λείπει από τις προσεκτικά σχεδιασμένες πράξεις τους, είναι η γνησιότητα και ο αυθορμητισμός.

Πηγή: katimagiko.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags