Facebook Pixel Το συμβόλαιο εδώ, το μυαλό στην Αργεντινή!
| 2010-12-26 16:30:00

Το συμβόλαιο εδώ, το μυαλό στην Αργεντινή!

Το συμβόλαιο εδώ, το μυαλό στην Αργεντινή!

Ο Σκόκο σε νέα συνέντευξη του μιλάει για την Ρίβερ και τον… πόλεμο που θα δώσει για να παίξει σε αυτή. Οι αφίσες και το όοοχι!

Αν και μετά από ένα… τεράστιο σήριαλ, ο Νάτσο Σκόκο πριν από περίπου 1.5 μήνα υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με την ΑΕΚ, φαίνεται πως δεν «τρελαίνεται» και να παίζει με τα κιτρινόμαυρα, ειδικά όταν διαβάζει τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να είναι μεταγραφικός στόχος της Ρίβερ.

Μάλιστα, σε σημερινή του συνέντευξη στην αργεντίνικη εφημερίδα «Ole» μιλάει για το όνειρό του να επιστρέψει στην Αργεντινή για την Ρίβερ, για την αγάπη του στη συγκεκριμένη ομάδα, αλλά και για τις… θυσίες που είναι πρόθυμος να κάνει για να παίξει σε αυτή.

«Εγώ πάντα ήμουν οπαδός της από όταν ήμουν νέος. Οπότε φαντάζεσαι τι σημαίνει αυτό. Η οικογένειά μου και οι φίλοι μου είναι τρελοί», ανέφερε αρχικά ο Σκόκο και συνέχισε: «Ονειρεύομαι να παίξω στην Ρίβερ. Θα πολεμήσω για να παίξω στην Ρίβερ. Θα είναι κάτι μοναδικό. Εξαιρετικό».

Οι επόμενες ερωτήσεις των Αργεντινών αφορούν τους συμπαίκτες που θα έχει αν μεταγραφεί στην Ρίβερ, αλλά και το πόσο πιστός οπαδός της ομάδας είναι, με τον Σκόκο να απαντά πως από μικρός είχε αφίσες στο δωμάτιό του.

Επίσης, ο δημοσιογράφος ρωτάει τον άσο της ΑΕΚ και για το αν φοβάται να επιστρέψει στην Αργεντινή και να «πολέμησει» για την Ρίβερ που βρίσκεται σε πτώση. «Όοοχι. Η Ρίβερ θα είναι πάντα Ρίβερ και θα είναι πάνω από όλους. Και από Εστουντιάντες και από Βελέζ και από όλους. Η Ρίβερ είναι πολύ μεγάλος σύλλογος», σχολίασε ο Σκόκο.

Η συνέντευξη ολοκληρώνεται με την ερώτηση: «Τελικά θα έρθεις;». Όπου ο Αργεντινός απαντάει: «Θα δούμε. Το αργεντίνικο ποδόσφαιρο είναι υπέροχο και αυτό είναι κάτι επιπλέον. Πρέπει να περιμένουμε».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags