Facebook Pixel Φόβος και τρόμος στο Σαράγεβο
| 2012-07-25 19:46:00

Φόβος και τρόμος στο Σαράγεβο

Φόβος και τρόμος στο Σαράγεβο

Ο πρωθυπουργός της Βουλγαρίας, Μπόικο Μπορίσοφ είχε σήμερα τηλεφωνική επικοινωνία με τον προεδρεύοντα του Συμβουλίου υπουργών της Βοσνίας – Ερζεγοβίνης, Βιέκοσλαβ Μπεβάντα, με θέμα την κλιμάκωση της έντασης μεταξύ των οπαδών της Λέφσκι Σόφιας και της FC Σαράγεβο.

Σε κοινή τους δήλωση οι κ.κ. Μπορίσοφ και Μπεβάντα προς τους οπαδούς των δύο ομάδων που θα αναμετρηθούν αύριο στο Σαράγεβο για τα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ τόνισαν ότι το ποδόσφαιρο είναι ένα σπουδαίο άθλημα, που δεν πρέπει να οδηγεί στη βία.

Οι κ.κ. Μπορίσοφ και Μπεβάντα κάλεσαν τους οπαδούς των δύο ομάδων να τηρήσουν υπεύθυνη στάση και να διατηρήσουν το πνεύμα υγιούς άμιλλας.

Την περασμένη Κυριακή ξέσπασαν συμπλοκές στο κέντρο της βοσνιακής πρωτεύουσας μεταξύ οπαδών της ποδοσφαιρικής ομάδας FC Σαράγεβο και οπαδών της βουλγαρικής ομάδας που έφθασαν στη Βοσνία ενόψει του αυριανού αγώνα.

Στα επεισόδια τραυματίστηκαν δύο Βούλγαροι, μέλη της ευρωπαϊκής στρατιωτικής αποστολής (EUFOR) που έσπευσαν να βοηθήσουν τους συμπατριώτες τους.

Στον πρώτο αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων στη Σόφια είχαν επίσης σημειωθεί επεισόδια και συνελήφθησαν οπαδοί της Λέφσκι και της FK Σαράγεβο.

Πηγή: thesporters.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags