Facebook Pixel Match programme μέρος 2ο…
Ποδόσφαιρο
| 2011-02-22 19:16:00

Match programme μέρος 2ο…

Match programme μέρος 2ο…

Όσοι από τους οπαδούς της Μάντσεστερ Σίτι δεν πήραν το match programme του πρώτου αγώνα στο «Βικελίδης», θα έχουν την ευκαιρία να το διαβάσουν στo Μάντσεστερ καθώς ξανατυπώθηκε! Αυτή τη φορά όμως σωστό, χωρίς Μέσι και λοιπούς…
 

Ο Άρης είχε κάνει λάθος (υπήρχε φωτογραφία της Σίτι με παίκτες όπως ο Τόρες, ο Μέσι, ο Ζλάταν) στο πρόγραμμα, αλλά το κατάλαβε στο τυπογραφείο και απέσυρε το περιοδικό. Όμως, ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης εκτύπωσε το match programme, για να το διαθέσει στους φίλους της αγγλικής ομάδας που είχαν προμηθευτεί εισιτήριο για το ματς της συμπρωτεύουσας.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Άρη Χρύσανθος Τσαλτίδης έκανε δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της Μάντσεστερ Σίτι για αυτό το λόγο: «Ο Άρης σέβεται τη Μάντσεστερ Σίτι και αναγνωρίζει το λάθος που έγινε στο πρόγραμμα της προηγούμενης εβδομάδας. Παρ’ όλο που το πρόγραμμα δεν είχε διανεμηθεί στους φιλάθλους, γνωρίζουμε πόσο οι Άγγλοι φίλαθλοι θα ήθελαν να αγοράσουν το match programme ως σουβενίρ από τον αγώνα.

Ετσι, ο Άρης θα ανατυπώσει 1.000 αντίγραφα και θα τα φέρει στην Αγγλία αυτή την εβδομάδα, θα τα δώσει στους υπεύθυνους της Μάντσεστερ Σίτι ώστε να τα δώσει στους φιλάθλους που βρέθηκαν στην Ελλάδα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags